Kanālā RīgaTV 24 jauns sporta raidījums "#Spilgtenis"
No 10.februāra kanāla RīgaTV 24 ēterā "Sporta #Spilgtenis" katru trešdienas vakaru pulksten 20:30.
Kultūra
2016. gada 10. februāris, 12:33

Kanālā RīgaTV 24 jauns sporta raidījums "#Spilgtenis"

Kasjauns.lv

No 10.februāra kanāla RīgaTV 24 ēterā būs jauns un Latvijā nebijis sporta raidījums - „Sporta #Spilgtenis”. Katru trešdienas vakaru pulksten 20:30 skatītāji varēs sekot līdzi izklaidējošam un amizantam raidījumam par sporta aktualitātēm Latvijā un pasaulē, par kurām pastāstīs raidījuma vadītājs Jānis Labucs kopā ar kādu Latvijā spilgtu sporta personību. Raidījums „#Spilgtenis” vērsts uz skatītāju izklaidi un iedvesmošanu no mums apkārtējo sporta izcilnieku notikumiem gan Latvijā, gan pasaulē. Raidījuma laikā netiks analizēta sportistu performance, ko viņi varēja darīt labāk vai citādāk.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

RīgaTV 24 jaunais sporta raidījums „#Spilgtenis” ir veidots divās daļās, kur pirmajā daļā tiks rādīti aktuāli un kuriozi video, amizantas sporta epizodes. Savukārt otrajā daļā Jānim Labucim uz sarunu pievienosies viesis – sporta eksperts, tautā cienīts sportists, kurš stāstīs par aktuālo un nozīmīgo viņa sporta veidā, sniegs sporta padomus un ļaus ieskatīties savā ikdienā. Arī skatītājiem būs iespēja uzdot jautājumus raidījuma viesiem.

Klāvs Kalniņš, „Rīga TV24” direktors, par raidījuma „#Spilgtenis” konceptu stāsta:

„Šobrīd televīzijā ir pieejami vairāki analītiska tipa sporta raidījumi, taču nav pārraides, kas izceļ, uzsver un lepojas ar mūsu tautas sasniegumiem, iztiekot bez kritikas un pamācībām, kā un ko vajadzēja darīt citādāk. Ar raidījuma „#Spilgtenis” starpniecību vēlamies uzteikt labākos sportistus gan Latvijā, gan pasaulē caur ‘’spīdekļa prizmu’’.

Katru nedēļu raidījumā viesosies atpazīstama sporta jomas personība, kura pastāstīs par jaunumiem sporta pasaulē, savu ikdienu, dos vērtīgus padomus mūsu jauniešiem un citiem fiziski un prātā sportiski aktīviem cilvēkiem.

Unikālais raidījuma nosaukums ‘’#Spilgtenis’’ ir radies latviskojot angļu valodas vārdu ’’highlights’’, kam līdz šim latviešu valodā nebija oficiāla tulkojuma. Līdz ar to kanāls RīgaTV 24 centīsies iedibināt šo vārdu arī latviešu sarunvalodā, atainojot šī vārda pozitīvo nozīmi, parādot Latvijas un pasaules panākumus sportā.”

Tiešraidē un atkārtojumā raidījums būs redzams televīzijas kanālā RīgaTV 24 un interneta platformā Play24.lv. Raidījuma ilgums - 26 minūtes.


Regīna Zommere/Publicitātes foto

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās