Arī šogad Valentīndienā par braucienu Rīgas mikriņos varēs maksāt ar skūpstu
Tiesa, norēķināties ar buču varēs tikai heteroseksuālie pāri.
Runā Rīga
2016. gada 11. februāris, 14:12

Arī šogad Valentīndienā par braucienu Rīgas mikriņos varēs maksāt ar skūpstu

Kasjauns.lv

Arī šogad Svētā Valentīna dienā, 14.februārī, pilnsabiedrība "Rīgas mikroautobusu satiksme" (RMS) mīlošiem pāriem sniegs iespēju par braucienu norēķināties ar skūpstu, informēja RMS pārstāve Maija Lazdiņa.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Uzņēmumā skaidro, ka šī iespēja attieksies uz heteroseksuāliem pāriem, kas "savu mīlestības apliecinās ar skūpstu" minibusa vadītāja priekšā.

Šī akcija norisināsies visos dienas maršrutos Rīgas pilsētas robežās. Īpašā Valentīna dienas akcija šogad norisināsies visas dienas garumā.

"Ar šādu akciju vēlamies sveikt visus rīdziniekus gada romantiskākajos svētkos - Valentīna dienā. Pagājušā gada šī akcija izpelnījās ļoti lielu atsaucību pasažieru vidū. Šo iespēju izmantoja gandrīz 800 pāru. Ceru, ka arī šogad, pāri izmantos mūsu dāvāto iespēju tikpat aktīvi kā pagājušogad," saka RMS komercdirektors Vitālijs Komars.

Informācija par minibusu maršrutiem, kustības grafikiem, ir pieejama RMS mājaslapā, sadaļā "Minibusu saraksts".

Ikvienam ir pieejama RMS mobilā aplikācija, kurā var ātri un ērti apskatīt minibusu kustību sarakstu, minibusa attiešanas laiku no pieturvietām, sekot līdzi minibusa atrašanās vietai reālā laikā. Jāņem vērā, ka datu pārraide tālrunī var kavēties, tāpēc pasažieri uz pieturu lūgti doties laicīgi.

LETA / Foto: Shutterstock