Bučas, puķu pušķi un smaidu birums; Laimdota aiziet. FOTO
Laimdota Straujuma savā pēdējā darba dienā premjera amatā beidzot smaidīja kā „maija saulīte”.
Politika
2016. gada 11. februāris, 18:33

Bučas, puķu pušķi un smaidu birums; Laimdota aiziet. FOTO

Jauns.lv

Pēc tam, kad premjera amatā apstiprināja Māri Kučinski un ziedi tika pasniegta jaunajam izpildvaras priekšniekam, daudz sirsnīgākā un mīļākā procesijā tautas kalpi, ministri un tuvākie ļaudis teica paldies bijušajai premjerei Laimdotai Straujumai.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Laimdota šajā dienā, kad no viņas pleciem noveļas mocības ar demisionējušās valdības kopā saturēšanu, beidzot tā pa īstam varēja smiet un priecāties, ka viens viņas politiskās karjeras posms noslēdzies. Vairākus gadus vadījusi valdību viņa nu atgriezīsies parlamenta darbā, kas ir daudz mierīgāks un ne tik atbildīgs kā premjera postenis.

Pēc Kučinska valdības apstiprināšanas daudzi ministri steidza pie Laimdotas pateikties viņai par kopā pavadīto laiku. Ekspremjeri bučoja ne tikai viņas vadītās valdības dāmas, bet arī kavalieri, kuri, atvadoties no Laimdotas, viņai bija sarūpējuši arī puķu pušķus. Vissirsnīgāk teikt paldies Laimdotai izdevās veselības ministram Guntim Belēvičam. Kopumā Laimdotai tika vairāk ziedu nekā jaunajam premjeram Kučinskim. Turklāt viņai dāvāja ne tikai rozes, bet arī ar mīlestību sietus puķu pušķus.

 

Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders