foto: MO Liepāja
Ļaundari apzaguši Porziņģa radīto restorānu "MO Liepāja"
112
2018. gada 27. novembris, 13:46

Ļaundari apzaguši Porziņģa radīto restorānu "MO Liepāja"

Jauns.lv

Naktī uz otrdienu nezināmi ļaundari apzaguši populāro restorānu "MO Liepāja", kurā agrāk viens no īpašniekiem bija basketbolista Kristapa Porziņģa brālis Mārtiņš.

"MO Liepāja" sociālajos tiklos vēsta, ka naktī uz otrdienu nozagtas lustras no restorāna terases. Tiek aicināts ziņot, ja nu kāds no sekotājiem pamana, ka gaismekļi tiek pārdoti internetā vai jebkur citur.

"Šoreiz mums vajadzīgas jūsu izpalīdzīgās acis. Kādi nezināmi “labdari” šonakt parūpējušies un nozaguši mūsu skaistās lustras no MO terases. Lustras tika taisītas speciāli MO, tā kā tās ir unikālas un citur šādas skaistules neatradīsiet," vēstīts paziņojumā "MO Liepāja" sociālajos tīklos. 

"Ja nu kādam no mūsu sekotājiem gadās uziet tādas pārdodamies interneta dzīlēs vai kur citur, lūdzam ziņot mums! Dāsni atlīdzināsim ar garšīgiem ēdieniem un dzērieniem," raksta restorāna pārstāvji.

Restorāna vadītāja Liene Kreice vēsta, ka video novērošanas kameras atrodas visā restorānā, taču ne ārpusē.

Jau vēstīts, ka 2017. gada nogalē restorāns "MO Liepāja" mainījis īpašnieku, un nu tur vairs nesaimnieko Latvijas basketbola zvaigznes Kristapa Porziņģa brālis Mārtiņš Porziņģis.

Tagad par uzņēmuma līdzīpašnieci kļuvusi zvērināta advokāte Gundega Kreice, kurai pieder 100% daļu.