foto: Mārtiņš Ziders
FOTO: Saeima sanāk uz svinīgo sēdi Latvijas Nacionālajā teātrī
Valsts prezidents Raimonds Vējonis (pa labi) iesaistījās jautrās sarunās ar daudziem, tostarp bijušajiem politiķiem Andri Šķēli un viņa dzīvesbiedri Kristiānu Lībani-Šķēli.
Sabiedrība
2018. gada 18. novembris, 14:12

FOTO: Saeima sanāk uz svinīgo sēdi Latvijas Nacionālajā teātrī

Jauns.lv

Par godu Latvijas Republikas proklamēšanas simtajai gadadienai Saeima svētdien sanāca uz svinīgo sēdi Latvijas Nacionālajā teātrī - vietā, kur pirms simts gadiem dibināta Latvijas valsts.

Saeimas svinīgā sēde Latvijas Nacionālajā teātrī

Par godu Latvijas Republikas proklamēšanas simtajai gadadienai Saeima svētdien sanāca uz svinīgo sēdi Latvijas Nacionālajā teātrī - vietā, kur pirms ...

gallery icon
143

Svinīgajā parlamenta sēdē uzrunu teica Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece (VL-TB/LNNK). Uz sēdi ieradās arī Valsts prezidents Raimonds Vējonis, premjerministrs Māris Kučinskis (ZZS) un citi Ministru kabineta locekļi, kā arī bijušās valsts augstākās amatpersonas un Augstākās padomes deputāti.

Tāpat uz sēdi bija ielūgti Eiropas institūciju, valsts institūciju un pašvaldību vadības pārstāvji, kā arī Saeimas vēlētās amatpersonas, diplomātiskā korpusa, nevalstisko organizāciju un mediju pārstāvji, kā arī citi viesi.

Uz svinīgo sēdi Nacionālajā teātrī ieradās arī Saeimas organizētā fotokonkursa jauniešiem "Es=Latvija" laureāti, kuru darbi būs aplūkojami izstādē teātra telpās, un projekta "Jauniešu Saeima" dalībnieki.