Avārijās Kurzemē gājuši bojā divi cilvēki
2018. gada 17. novembris, 12:58

Avārijās Kurzemē gājuši bojā divi cilvēki

Jauns.lv / LETA

Vakar Latvijā reģistrēti 102 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā divi, bet cieta vēl 16 cilvēki, informēja Valsts policija.

Vakar ap plkst.15 Ventspils novada Virpē saskrējās kāda vīrieša vadītā automašīna "Scania" un traktors "T40", kuru vadīja 1977.gadā dzimis vīrietis. Sadursmes rezultātā traktora vadītājs gāja bojā notikuma vietā.

Savukārt rīta pusē ap plkst.9 Talsu novadā, uz Ventspils šosejas pie Ģibuļiem, saskrējās divu vīriešu vadītās automašīnas "Audi" un "VW". No gūtajām traumām notikuma vietā gāja bojā 1959.gadā dzimušais "Audi" vadītājs, savukārt otrs vadītājs ar traumām tika nodots mediķu aprūpē.

Vakar 11 cilvēki cieta ceļu satiksmes negadījumos Rīgā un tās apkārtnē, trīs - Zemgalē, bet divi - Kurzemē. No cietušajiem seši bija gājēji.

Vakar par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija aizturējusi 12 autovadītājus: pa trim - Rīgā, Latgalē un Zemgalē, divus - Vidzemē, bet vienu - Kurzemē.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 158 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 47 autovadītāji, Vidzemē - 35, Zemgalē - 30, Latgalē - 29, bet Kurzemē - 17 autovadītāji.

Kopumā policija vakar noformējusi 452 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.