foto: Sintija Zandersone/LETA
Ingunas Sudrabas partija svētkos sveic ar visnotaļ šizofrēnisku plakātu
Partijas "No sirds Latvijai" līdere Inguna Sudraba saputrojusies vēsturiskās kolīzijās.
Sabiedrība
2018. gada 16. novembris, 17:00

Ingunas Sudrabas partija svētkos sveic ar visnotaļ šizofrēnisku plakātu

Jauns.lv

Partijas „No sirds Latvijai” līdere, izbijusī Saeimas deputāte un Valsts kontroliere Inguna Sudraba savā „Facebook” profilā ievietojusi plakātu, kas skaitās kā „Sveiciens Latvijas valsts simtgadē!”. Attēlā attēloti neeksistējošo padomju Latvijas republiku karogi un mūsu sarkanbaltais valsts simbols ar parakstu: „Nevienas no šīm Latvijām vairs nav”.

foto: Facebook
Inguna Sudraba valsts simtgades svinību noskaņās paziņo, ka Latvijas, kuras simbols ir sarkanbaltsarkanais karogs, vairs nepastāv.

Attēla virspusē redzami četri karogi – Iskolata republikas (Latvijas strādnieku, kareivju un bezzemnieku deputātu padomes izpildkomitejas jeb sarkano strēlnieku pārvaldīta teritorija 1. pasaules kara beigās), divi LPSR (Latvijas Padomju Sociālistiskās Republikas) karoga varianti – Stučkas valdības (1918-1920) un pēc 1940. gada okupācijas, kā arī pašreizējais Latvijas sarkanbaltais karogs ar parakstu: „Un atceramies, ka  nevienas no šīm Latvijām vairs nav. Un mūsu uzdevums ir uzcelt jaunu valsti, kas beidzot piederētu tās iedzīvotājiem!” „Svētku sveicienu” noslēdz partijas „No sirds Latvijai” flaga uz Vecrīgas fona, pār kuru līst salūta ugunspuķes.

Tālāk seko „No sirds Latvijai” sauklis, kurš paziņo, ka nepieciešams veidot „jaunu un īstu” Latviju: „Svinam Latvijas 100. dzimšanas dienu! Īsto Latviju veidojam es un Tu - mēs visi kopā. Lai mums izdodas stabila, augšupejoša, plaukstoša un laimīga - mūsu mīļā Latvija!”