Pārtikas veikalā Ventspilī kopā ar pircēju ienāk arī stirna. VIDEO
Trešdienas vakarā Ventspils veikalā „Top!” pārdevējus un pircējus pārsteidza vēl nebijis apmeklētājs – stirna.
Novadu ziņas
2016. gada 18. februāris, 15:11

Pārtikas veikalā Ventspilī kopā ar pircēju ienāk arī stirna. VIDEO

Jauns.lv

Ventspilī veikala „Top!” Poruka ielā apmeklētājus trešdienas, 17. februāra, vakarā no ierastās iepirkšanās iztraucēja stirna, kura tirdzniecības zālē iemaldījās kopā ar kādu pircēju.

Ventspilnieks Vladislavs portālam ventasbalss.lv pastāstīja, ka pastaigājies gar Ventspils augstskolu, kad pēkšņi viņam klāt pienākusi stirna. „Stirna sekoja man kā suns. Kad likās, ka meža dzīvnieks dosies staigāt citur, iegāju veikalā. Taču stirna man bija sekojusi un neilgi pēc manis arī ienāca veikalā. Jocīgi sanāca, palika pat nedaudz bail,” smejas Vladislavs.

Kad gan pircēji, gan pārdevējas nofotografējās kopā ar strinu un viņu apmīļoja, meža dzīvnieku izvadīja ārā pa veikala durvīm.

SIA „Diāna”, kam Ventspilī pieder veikalu tīkls „Top!”, komercdirektors Edijs Bergmanis ventasbalss.lv pastāstīja, ka šāds gadījums noticis pirmo reizi. “Ieraugot veikalā stirnu, mūsu darbinieki to mierīgi izvadīja ārā. Tā bija pavisam neliela auguma stirna, kas noteikti apmaldījusies. Gadās, ka veikalā ieklīst suņi, bet stirna līdz šim vēl nebija redzēta,” sacīja Bergmanis.

Apmaldījusies stirna „iepērkas” veikalā Kasjauns.lv/Foto: ekrānuzņēmums no video/Video: ventasbalss.lv

Tēmas