Izraudzīts "Gada ogrēnietis". Nekāda pārsteiguma...
Vējonim piešķir Gada ogrēnieša titulu.
Novadu ziņas
2016. gada 18. februāris, 23:17

Izraudzīts "Gada ogrēnietis". Nekāda pārsteiguma...

Jauns.lv

Ogres novada domes sēdē ceturtdien deputāti par Ogres pilsētas, novada un valsts pozitīvā tēla stiprināšanu pašvaldības apbalvojumu - titulu "Gada ogrēnietis 2015" nolēma piešķirt Valsts prezidentam - ogrēnietim Raimondam Vējonim.

Ierosinājumu piešķirt Vējonim pašvaldības apbalvojumu parakstījušas 13 personas, savā iesniegumā norādot, ka 2015.gadā viens no nozīmīgākajiem notikumiem Latvijā bija saistīts ar Valsts prezidenta vēlēšanām, ka Ogres pilsētas un novada iedzīvotājiem šis notikums ir īpaši nozīmīgs, jo par Latvijas prezidentu ievēlēts ogrēnietis.

Vējoņa ievēlēšana Valsts prezidenta amatā padarīja Ogri atpazīstamāku, turklāt svarīgi, ka pēc ievēlēšanas augstajā amatā Vējonis turpināja dzīvot savā dzīvoklī daudzdzīvokļu mājā Ogrē, turpināja piedalīties dažādos pasākumos, piemēram, Ogres pilsētas svētkos, basketbola turnīros, tādējādi apliecinot cieņu Ogres pilsētas un novada iedzīvotājiem un paužot piederību šai pilsētai.

"Pagājušais gads, pateicoties Vējoņa personībai, Ogres vēsturē ieies kā prezidenta gads. No Ogres iedzīvotāju vidus daudzi ir izvirzījušies vadošos amatos valstī, ir daudz radošu personību zinātnē, mākslā, mūzikā, sportā un citās jomās, taču par Valsts prezidentu pagaidām ir kļuvis tikai viens - Raimonds Vējonis," uzsvēruši ierosinājuma iesniedzēji.

LETA/Foto: Reuters