foto: Ekrānuzņēmums
VIDEO: policisti nogādā mājās raudošu sievieti, kura reibumā sajaukusi kāpņu telpas durvis
112
2018. gada 19. oktobris, 16:47

VIDEO: policisti nogādā mājās raudošu sievieti, kura reibumā sajaukusi kāpņu telpas durvis

Jauns.lv

18. oktobrī pulksten 23.28 Rīgas pašvaldības policisti, patrulējot Pārdaugavā, pie kādas daudzdzīvokļu nama ieejas pamanīja raudošu sievieti. Aizdomās, ka viņa varētu būt cietusi, kārtības sargi nekavējoties apturēja operatīvo transportlīdzekli.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Piesteidzoties pie acīmredzami nelaimē nonākušās iedzīvotājas, noskaidrots, ka viņa nespēj nokļūt mājās. Izjautājot par sievietes mājokļa adresi, policisti atskārta, ka viņa visticamāk ir sajaukusi nama ieejas durvis. Tomēr pārrunu laikā dāma uzstāja, ka atrodoties pie pareizās kāpņu telpas.

Lai pārbaudītu šo informāciju, veikta personas datu pārbaude. Tās laikā atklājās, ka sievietei kopš marta nav norādīta deklarētā dzīvesvieta.

Iedzīvotāja aicināta doties uz blakus kāpņu telpu, lai pārbaudītu sākotnējās policistu aizdomas. Kārtības sargiem izdevās ar ieejas čipu durvis atslēgt un arī atrast sievietes iespējamo dzīvokli. Brīdī, kad likumsargi atslēdza arī mājokļa durvis, dāma atskārta, ka viņa patiešām iepriekš bija kļūdījusies.

Dzīvokļa atslēgas tika nodotas tās iemītniecei, kā arī sieviete brīdināta, lai turpmāk grādīgos dzērienus lieto ar mēru.