foto: Publicitātes foto
15. starptautiskā bardu un folkmūzikas festivāla “Bardu rudens 2018” noslēguma koncerts
Pasākuma logo.
Runā Rīga
2018. gada 16. oktobris, 14:18

15. starptautiskā bardu un folkmūzikas festivāla “Bardu rudens 2018” noslēguma koncerts

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Par tradīciju kļuvušais festivāls arī šogad aicina apmeklētājus baudīt dziesminieku sagatavotās koncertprogrammas, kurās iekļautas pašu rakstītās melodijas, kā arī bardiem tuvākās citu autoru dziesma, portālu Jauns.lv informēja Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienībā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

18. oktobrī plkst. 19.00 Rīgas Sv. Pētera baznīcā notiks festivāla “Bardu rudens 2018” noslēguma koncerts, kurā, līdzās sabiedrībā labi zināmiem latviešu dziesminiekiem, uzstāsies arī bardi no Lietuvas, Beļģijas un Francijas.

Noslēguma koncertā uzstāsies leģendārie brāļi Ziemeļi, dziesminieces Silvija Silava un Guna Pūcīte, duets Sniedze Prauliņa un Edgars Šubrovskis, kā arī viesmākslinieki no Lietuvas - Ģiedrjus Arbačausks (Giedrius Arbačiauskas) un Agne Arbačauskiene (Agnė Arbačiauskienė), Vids Petekevičs (Vidas Petkevičius), viesmākslinieki no Beļģijas - Rubens Shelsrtāte (Ruben Schelstraete) un RD.RAW, kā arī duets no Francijas - Ganansa Boēna (Ganance Bauhain) un Daniels Žanbro (Daniel Jeanbrau). Koncertu papildinās videomākslinieka Raita Skujāna veidotās projekcijas. Koncertu vadīs Dzintars Tilaks.

Biļetes uz noslēguma koncertu iepriekšpārdošanā “Biļešu paradīzes” kasēs, kā arī Rīgas Sv. Pētera baznīcā stundu pirms koncerta.

Festivāls notiek sadarbībā ar Lietuvas Starptautiskā dziesmotās poēzijas festivālu “Tai Aš”.

Festivālu atbalsta Rīgas dome un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.

foto: Publicitātes foto
Pasākuma afiša.