Policisti Slokas mikrorajonā atsavina heroīnu un ap 9 600 eiro vērtu marihuānu
112
2016. gada 22. februāris, 10:41

Policisti Slokas mikrorajonā atsavina heroīnu un ap 9 600 eiro vērtu marihuānu

Jauns.lv

Policisti Slokas mikrorajonā atsavinājuši heroīnu un aptuveni 9 600 eiro vērtu marihuānu, informē Valsts policija.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Jūrmalas iecirkņa Kriminālpolicija, apkarojot narkotisko vielu apriti pilsētā, bija ieguvusi informāciju par kādu privātmāju, kurā it kā tiek tirgotas narkotiskās vielas. Policisti noskaidroja, ka tirdzniecība arī kādā citā adresē Jūrmalā.

Likumsargi noskaidroja iespējamās ar narkotiku tirdzniecību saistītās personas un naktī veica divas sankcionētas kratīšanas divās adresēs Slokas mikrorajonā.

Vienas kratīšanas laikā policisti aizturēja 1965.gadā dzimušu sievieti, pie kuras tika atrasti un atsavināti aptuveni 40 grami marihuānas, pieci heroīna iepakojumi, elektroniskie svari un polietilēna maisiņi, kas paredzēti narkotisko vielu uzglabāšanai.

Savukārt otras kratīšanas laikā likumsargi aizturēja 1974.gadā dzimušu vīrieti. Viņa dzīvesvietā tika atrasti un atsavināti aptuveni 600 grami marihuānas.

Kopumā no abām personām atsavinātās marihuānas daudzums melnajā tirgū maksā aptuveni 9 600 eiro.

Abu kratīšanu laikā tika atsavināti arī divi gāzes ieroči, kuri tika uzglabāti bez attiecīgas atļaujas. Policistiem bija radušās aizdomas, ka viens no atsavinātajiem gāzes ieročiem ir pārtaisīts, tādēļ tie nosūtīti uz ekspertīzēm. Vēlāk tiks lemts par kriminālprocesa vai administratīvās lietvedības uzsākšanu.

Šobrīd pret abām personām ir uzsākti kriminālprocesi par narkotisko vielu glabāšanu.

BNS / Foto: Shutterstock