foto: Facebook
Jauns necilvēcības līmenis: Rīgā miskastē izmet dzīvu, maisā ietītu gadu vecu suņuku
Maisā atrastais gadu vecais suņu puika.
Sabiedrība
2018. gada 11. oktobris, 14:36

Jauns necilvēcības līmenis: Rīgā miskastē izmet dzīvu, maisā ietītu gadu vecu suņuku

Jauns.lv

Sociālajos tīklos milzu sašutumu izsaucis kāds sirdi plosošs atradums tepat mūsu galvaspilsētā. Aculieciniekiem gadījies kādā lielizmēra miskastē atrast maisu, kurā iekšā kustējusi dzīva radība – aptuveni gadu vecs, melns, nobijies suņuks.

“Varbūt kāds atpazīst? Daugavpils un Jēkabpils ielu krustojumā atkritumu kastē tika atrasts maiss. Maisā 1 gadu vecs suņu puika. Ja kāds atpazīst, vai arī ir kādas liecības – dodiet, lūdzu, ziņu,” portālā “Facebook” raksta dzīvnieku patversme “Ulubele”, kurā šobrīd nonācis dzīvnieks.

Ar šo stāstu un tam pievienotajām fotogrāfijām ņēmušies dalīties virkne citu “Facebook” lietotāju, vienlaikus paužot neizprati un sašutumu par to, ka kāds nolēmis sunīti tik mokošai nāvei.

foto: Ekrānuzņēmums no "Facebook",
Lūk, šādi no tikai gadu vecā suņuka nolēma atbrīvoties kāda pagaidām nenoskaidrots persona.

Lūdz atsaukties tos, kuriem ir informācija

“Esmu sarunājusi randiņus ar dzīvnieku patversmēm. Uzklausīšu, ar saviem juristiem izanalizēsim esošo situāciju, jāmaina sistēma, likuma grozījumi un atbildība, sodi,” ar stāstu dalās un par savu apņemšanos rīkoties raksta biedrības “Latvijas vilki un lūši” valdes priekšsēdētāja Ingūna Bediķere.

foto: Ekrānuzņēmums no "Facebook",
Tos, kuriem varētu būt informācija par suņuka saimniekiem aicina zvanīt uz dzīvnieku patversmi “Ulubele”: 27803333 vai “Dzīvnieku policijas” diennakts tālruni: 25473333.

Tikmēr portāls Dzivniekupolicija.lv aicina sniegt jebkādu informāciju par suņa saimniekiem vai cilvēkiem, kuri atbildīgi par šo rīcību pret dzīvnieku. Anonimitāte tiek garantēta.

Lūgums zvanīt uz dzīvnieku patversmi “Ulubele”: 27803333 vai “Dzīvnieku policijas” diennakts tālruni: 25473333.