Policija vajā mežonīgā tempā pa Vecrīgu agresīvi joņojošu BMW. VIDEO
Policisti sestdienas naktī cauri Vecrīgai dzinās pakaļ „bembim”, kurš beigu galā bija spiests apstāties, jo Katrīnas ielā taranēja policijas busiņu.
112
2016. gada 23. februāris, 13:01

Policija vajā mežonīgā tempā pa Vecrīgu agresīvi joņojošu BMW. VIDEO

Jauns.lv

Rīgas pašvaldības policija sestdienas naktī vairāk nekā desmit minūtes dzinās pakaļ BMW automašīnai, kura, bēgot no policijas, driftoja pa Doma laukumu, nolauza ceļa barjeras un ceļazīmes, kā arī taranēja policijas auto. Vadītājs, 21 gadu vecais jaunietis, iespējams, bija narkotiku reibumā.

Sestdien, 20. februārī, pašvaldības policijas Centra pārvaldes darbinieki patrulēšanas laikā Pils ielā pamanīja automašīnu bez valsts reģistrācijas numura zīmes. Uz policijas darbinieku rīkojumiem apturēt transportlīdzekli, autovadītājs nereaģēja, bet turpināja braukt, vairākkārt pārkāpjot satiksmes noteikumus, radot bīstamas situācijas uz ceļa, apdraudot sevi un citus satiksmes dalībniekus. Apturot automašīnu Katrīnas ielā, tās vadītājs metās bēgt kājām, taču policijas darbinieki personu panāca un aizturēja. Agresīvais autobraucējs, kurš aizturēšanas laikā turpināja uzvesties agresīvi, nogādāts medicīnas iestādē reibuma pakāpes noteikšanai, pēc kā nogādāts policijas pārvaldē lietvedības nodrošināšanai.

Iespējams, vadītājs atradās narkotisko vielu reibumā. Viņš ne tikai muka no policijas, bet arī pretojās policistiem, kādēļ viņiem nācās pielietot spēka paņēmienus.

Kā notika policijas pakaļdzīšanās bezprātīgajam autovadītājam, skatieties videosižetā.

Plānprātiņš ar BMW Kasjauns.lv/Foto: ekrānuzņēmums no video, Rīgas pašvaldības policija/Video: LNT „Degpunktā”