112
2016. gada 24. februāris, 06:14

"Vēmiens man no visa šī nāk," aizbildne drausmīgi nolamā invalīdu Aldi. VIDEO

Jauns.lv

Kādu aizbildni saniknojis viņas aprūpējamais – 1. grupas invalīds Aldis, jo viņš internetā ielicis sludinājumu, ka meklē papildus aprūpētāju – jaunāku un izveicīgāku. Aizbildne par to Aldi nolamājusi pēdējiem vārdiem.

Aldis ir cilvēks ar īpašām vajadzībām, kuram nepieciešama pastāvīga aprūpe. To viņam nodrošina Rīgas Bāriņtiesas iecelta aizgādne, bet ne pilnībā – tikai dažas stundas dienā. Vēlēdamies lielāku un uzmanīgāku aprūpi, invalīds internetā ielicis sludinājumu, ka meklē vēl kādu aprūpētāju, vēlams, jaunāku un uz ilgāku laiku. Par šo Alda vēlmi pastāstīja arī LTV raidījums „4. studija”.

Tas ne pa jokam saniknoja pašreizējo Alda aprūpētāju – sievieti jau cienījamos gados. Apmeklējot Aldi, viņa vīrieti nolamāja pēdējiem vārdiem. „Vai tu zini, kādus sūdus esi uztaisījis?”. „Man no šī visa nāk vēmiens.” „Turi muti ciet!” „Tu būsi lielos sūdos!” „Es jau trīs savus vīrus esmu iedzinusi kapā!” Šie ir tikai vismaigākie pārmetumi, ko aprūpētāja veltījusi Aldim, kurš ar asarām acīs bija spiests noklausīties vairākas minūtes ilgušajā savas „labvēles” monologā.

Aizbildnes ganīšanos Aldis uzņēmis ar slēpto kameru, un tagad šis video nosūtīts Tiesībsarga birojam, kuram nu būs jāizvērtē viņas rupjā uzvedība. Viņas gānīšanos skatieties videosižetā.

Aizbildne gānās uz savu aizbilstamo Aldis un viņa aprūpētāji Kasjauns.lv/Foto: ekrānuzņēmums no video/Video: LTV „4. studija”

Tēmas