Šis ir rekordu laiks - gan Latvijas sportistiem, gan nokrišņiem
Gaisa temperatūra dienas laikā Kurzemes piekrastē +3...+4 grādi, Vidzemē +1...+2 grādi, Latgalē +2...+3 grādi.
Sabiedrība
2016. gada 24. februāris, 12:16

Šis ir rekordu laiks - gan Latvijas sportistiem, gan nokrišņiem

Jauns.lv

Nedēļas laikā mūsu sportisti ir piedzīvojuši triumfu sportā, savukārt dāsnie nokrišņi – laika apstākļos. Lai gan brīžiem šķiet, ka pavasaris jau teju ir klāt un saule arvien biežāk ierpiecina ar savu klātbūtni, laika prognozes līdz nedēļas beigām sola nelielu salu naktīs un sniegu, kas dienas laikā, pakāpjoties gaisa temperatūrai, pārvērtīsies slapjā sniegā un lietū, liecina Gismeteo.lv laika ziņas.

Aizvien gaišākās rīta stundas ir neapstrīdams apliecinājums tam, ka pavasaris tuvojas. Taču nelielā baltā sniega sega tikpat uzskatāmi demonstrē ziemas klātbūtni. Skaists ir šis laiks, kad pavasaris ar ziemu rotaļājas.

Šī diena būs gaiša, vien Latvijas austrumu daļā gaidāmi nokrišņi lietus un slapja sniega veidā. Gaisa temperatūra dienas laikā Kurzemes piekrastē +3...+4 grādi, Vidzemē +1...+2 grādi, Latgalē +2...+3 grādi. Rīgā dienas laikā debesis skaidrosies, nokrišņu ticamība maza. Gaisa temperatūra +3...+5 grādi. Pūtīs dienvidrietumu vējš ar ātrumu 3 līdz 7 metri sekundē.

Naktī uz ceturtdienu gaisa temperaūra noslīdēs līdz -6 grādiem Latvijas austrumu daļā, ap 0 grādiem jūras piekrastē, nesot līdzi sniegu. Dienas laikā gaiss iesils līdz 0...+4 grādiem, gaidāms slapjš sniegs.

Līdzīgi laika apstāļi sagaidāmi arī piektdien, kad naktī būs neliels sals 0... -5 grādi un sniegs, bet dienas laikā 0...+5 grādi un lietus.

Sadarbībā ar

gismeteo.lv / Foto: Shutterstock