"Papiņ, dari kaut ko! Man sāp," draudos apšaut ierēdņus vainotais Gints un viņa meita atceras liktenīgo dienu. VIDEO
Par notikušo huligānismu (draudiem šaut) tagad Lindas tētim draud pat divi gadi cietumā. Linda ar savu tēti lepojas, Gints neko nenožēlo un gatavs izciest sodu.
Sabiedrība
2016. gada 25. februāris, 22:39

"Papiņ, dari kaut ko! Man sāp," draudos apšaut ierēdņus vainotais Gints un viņa meita atceras liktenīgo dienu. VIDEO

Jauns.lv

Turpinot stāstu par draudiem Veselības ministrijai, LTV „Panorāmā” savu versiju par notikušo atklāj 45 gadus vecais Gints, kurš spēra šo izmisuma soli, un arī viņa slimā meita Linda. Jaunajai sievietei atteica palīdzību divās slimnīcās un izrakstīja nepareizas zāles. Pēc pārdzīvotajām sāpēm un neziņas viņa ir zaudējusi ticību veselības aprūpes sistēmai.

Divu bērnu māmiņu Lindu Misēviču veselības problēmas mocījušas jau pēdējās divas nedēļas, ziņo LTV Panorāma. Viņa trīs reizes zaudējusi samaņu, jutusi spiedošu sajūtu krūškurvī un pēdējās četras dienas nevarējusi ne ēst, ne gulēt. Zvanījusi ātrajiem, devusies uz Jelgavas slimnīcā – taču tur mediķi neuzskatījuši, ka ir iemesls pacienti paturēt stacionārā. Linda vairākas reizes bijusi arī pie sava ģimenes ārsta, kurš bijis saprotošs un beigās viņu nosūtījis uz Gaiļezeru.

Nespējot izturēt sāpes, Linda, sāpju mocīta, pirmdien ieradusies Gaiļezera slimnīcā. Tur viss, viņasprāt, noticis pārāk lēni. Tāpēc, sāpēs locīdamās, viņa pameta slimnīcu un raudādama zvanījusi tētim. „Papiņ, dari kaut ko, man sāp,” viņa teikusi - tā liktenīgās dienas notikumus Linda atceras LTV „Panorāmai”.

"Cita ieroča man nav..." saka Gints Krēsliņš, rādot sniega lāpstu, ar kuru rokā pirmdien viņu aizturēja policija. Iemesls – šaušanas draudi Veselības ministrijas ierēdņiem. Precīzi atstāstīt sarunu gan nevarot, bija ļoti uztraucies par raudošo meitu.

Gints ir skolēnu busiņa šoferis, un viņa vadītais autobuss ar Vangažu bērniem otrdien palika uz ielas, jo viņu šoferis sēdēja aiz restēm – viņu savāca četri vīri no specvienības “Alfa”.

Par notikušo huligānismu (draudiem šaut) tagad Lindas tētim draud pat divi gadi cietumā. Viņš neko nenožēlo un gatavs izciest sodu.

Abās slimnīcās, kur Linda vērsās pēc palīdzības, ārstu vainu nesaskata.

Linda un viņas tētis padoties negrasās. Ģimene vērsīsies Veselības inspekcijā, bet vīrieša apcietināšanu apšaubīs prokuratūrā.

Ko par notikušo stāsta Linda, viņas tēvs Gints un abu slimnīcu ārsti, skatieties TV sižetā!

Kasjauns.lv / Video: LTV Panorāma

Tēmas