foto: LETA
Decembrī Rīgā 37. reizi notiks starptautiskais sporta deju festivāls “Baltic Grand Prix”
Runā Rīga
2018. gada 20. septembris, 18:14

Decembrī Rīgā 37. reizi notiks starptautiskais sporta deju festivāls “Baltic Grand Prix”

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

No 14. līdz 16. decembrim Rīgā 37. reizi norisināsies vērienīgais sporta deju festivāls “Baltic Grand Prix”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsala, viesosies vairāk nekā 1500 dejotāju pāru no 40 pasaules valstīm, tajā skaitā ASV, Japānas, Singapūras, Kanādas un Eiropas valstīm. Aizvadītajos gados festivāls ir kļuvis populārs tālu aiz Latvijas robežām un ir viens no pasaulē lielākajiem sporta deju festivāliem.

Sacensības vienlaikus notiks divās hallēs uz trīs deju laukumiem. Festivāla centrālie notikumi risināsies 15. un 16. decembra vakara seansos.

Sestdien, 15. decembrī, notiks Pasaules čempionāts jauniešiem Latīņamerikas dejās.  Tiks izcīnīts tradicionālais 17. Rīgas domes kauss standartdejās. Sacensību muzikālo pavadījumu sniegs deju orķestris „Mirage Jazz Orchestra”. 

Svētdien, 16. decembrī, skatītājiem būs iespēja vērot Pasaules čempionātu profesionāļiem standartdeju šovā un aizrautīgās pasaules atklātās reitinga sacensības Latīņamerikas dejās par ABORA kausu. Deju paraugdemonstrējumi.

Starptautisko sporta deju festivālu rīko Deju centrs SPEKTRS sadarbībā ar Latvijas Sporta deju federāciju, LR Izglītības un zinātnes ministriju, LSFP un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sporta pārvaldi.

Uz pasākumu jau sākusies biļešu tirdzniecība Biļešu paradīzes kasēs un internetā.