Žurnālam "Pastaiga" desmitais jubilejas kosmētikas tops un 200. numurs. FOTO
Topā ir iekļauti jaunumi, kas Latvijas kosmētikas un parfimērijas veikalu plauktos un/vai skaistumkopšanas salonos parādījušies 2015. gadā.
Kultūra
2016. gada 26. februāris, 12:46

Žurnālam "Pastaiga" desmitais jubilejas kosmētikas tops un 200. numurs. FOTO

Jauns.lv

Šogad žurnālam Pastaiga dubulti svētki! 25. februārī jau 10. reizi tika apbalvoti iepriekšējā gada labākie jaunie kosmētikas produkti. Savukārt kosmētikas tops ir atspoguļots žurnāla Pastaiga marta numurā, kas ir 200. žurnāla izdevums.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Atzīmējot jubilejas izdevuma iznākšanu Izdevniecības Rīgas Viļņi valdes priekšsēdētāja Aija Simsone atzīst: “Sākot piedzīvojumus ar Pastaigu izdošanu, nekad nevarēju iedomāties, ka realitātē tiksim līdz tik nopietnam skaitlim.” Sakot paldies reklāmdevējiem un lasītajiem, izdevniecības vadītāja uzsver, ka “kvalitatīva drukātā informācija un gudrs lasītājs vienmēr atradīs viens otru”.

Jau desmito gadu pēc kārtas Pastaiga izceļ savus favorītus kosmētikas un parfimērijas jomā – efektīvākos, glītākos, kvalitatīvākos, interesantākos, aromātiskākos, baudīgākos un visērtāk lietojamos skaistumkopšanas līdzekļus desmit dažādās nominācijās. Arī šogad, turpinot tradīciju, viens no žurnāla lasītājiem iegūs visu sešdesmit sešu topā ieļauto produktu komplektu apmēram 3000 eiro vērtībā.

“Veidojot topu, konsultējamies ar profesionāļiem, ņemam vērā pasaules pieredzi, sekojam līdzi veikalos visvairāk pirktao preču sarakstiem, pētām produktu sastāvu. Un, protams, testējam produktus pašas. Liekot roku uz sirds, varam teikt, ka topā nav neviena produkta, ko mēs nebūtu izmēģinājušas, un neviena, ko mēs patiešām neuzskatīti par topa cienīgu,” atklāj topa veidotāja Māra Baltmane-Rimicāne. Zināms, ka simtprocentīgs objektīvs kosmētikas tops nav iespējams pēc definīcijas – cilvēki ir ļoti dažādi, ādas reakcijas mēdz būt ļoti atšķirīgas, jāņem vērā arī vēlmes, sajūtas, dzīvesstils un gaume. Tieši tāpēc otro gadu tiek atspoguļots arī slavenību, skaistumkopšanas speciālistu un Pastaigas redaktoru personiskais vērtējums.

Katram eksperta tika piešķirta viena vai divas kategorijas, par ko konkrētais cilvēks izteica savu viedokli, kad produktus bija izmēģinājis. Žūrijā ir zinošās dermatoloģes Lauma Valeine un Jekaterina Pudova, aktieris Andris Bulis, modele Māra Sleja, fotogrāfe Poļina Viļuna, žurnāla Pastaiga galvenā redaktore Inita Saulīte-Zandere un skaistuma redaktore Māra Baltmane-Rimicāne.

Topā ir iekļauti jaunumi, kas Latvijas kosmētikas un parfimērijas veikalu plauktos un/vai skaistumkopšanas salonos parādījušies 2015. gadā. Māra Baltmane-Rimicāne uzsver, ka “būtiski ir, lai mūsu vērtētie produkti būtu jaunpienācēji tieši Latvijas kosmētikas un parfimērijas tirgū”. Šis fakts dažiem zīmoliem dod priekšrocības, piemēram, šogad tās baudīja pasaulslavenā Bobbi Brown dekoratīvā kosmētika, kuras klāstā netrūkst daudzu patiešām leģendāru meikapa produktu. Jauni zīmoli un to preces Latvijas tirgū ir arī nevainojamās Invisibobble matu gumijas, itāļu izcelsmes Teaology, veselībai nekaitīgās un modīgās Kure Bazaar nagu lakas un sūklīši meikapa uzklāšanai Beautyblender. Aizvadītais gads bija bagātīgs ar inovatīviem kosmētikas līdzekļiem anti-age segmentā un specifisku problēmu risināšanā, tāpat inovācijas kā no pārpilnības raga bira arī dekoratīvās kosmētikas jomā.

Produkti, kas iekļuvuši labāko jauno kosmētikas līdzekļu topā, tiek marķēti ar žurnāla Pastaiga īpašo uzlīmi – “ TOP produkts. Pastaiga iesaka” – un tirdzniecības vietās veikalu plauktos ir īpaši pamanāmi!

 

"Pastaigas" 10. kosmētikas topa ballīte

"Pastaigas" 10. kosmētikas topa un 200. numura ballīte aizvadīta!!!:)Paldies visiem, kas bija kopā ar mums! Paldies u/v Stockmann Riga par atbalstu un viesmīlību, paldies Vīna Studija par pavasarīgo Bellini, paldies restorānam "Ostas skati" par gleznainajām uzkodām, Andrim Bulim par šarmu, grupai "Mitti" par brīnišķīgo mūziku un visiem, visiem citiem, kas palīdzēja!

Posted by

Pastaiga

on piektdiena, 2016. gada 26. februāris

Viesi bija gan Pastaigas abonenti, gan sadarbības partneri un kosmētikas līdzekļu izplatītāji, kuriem šis pasākums ir nu jau ikgadēji svētki.

Ar izsmalcinātām uzkodām viesus cienāja restorāns Ostas Skati, šefpavāra Ingmāra Ladiga vadībā. Savukārt Vīna studija ļāva baudīt viegli dzirkstošo vīna kokteili Canella Bellini. Lielisku atmosfēru ar bungu un saksofona skaņām radīja grupa Miti ensemble.

 

Izdevniecība Rīgas Viļņi Latvijā darbojas jau deviņpadsmit gadus, ar nozarē līdz šim nebijušiem panākumiem veiksmīgi sākusi darbību visā Baltijā. Atbilstoši mūsdienu dzīves ritmam izdevumi pieejami ne tikai drukātā, bet arī digitālā formātā internetā un pasaules lielākajos mobilo aplikāciju veikalos – App Store un Google Play. Izdevniecība sasniedz katru trešo preses lasītāju un katru ceturto interneta lietotāju Latvijā!

Kopā tiek izdoti 15 žurnāli, trīs laikraksti un divi interneta ziņu portāli: Rīgas Viļņi, Patiesā Dzīve, 100 labi padomi, Kas Jauns, Kas Jauns Avīze, Sīrups, OK!, Pastaiga, Pastaiga.ru, Tautas Veselības Avīze, Laimīgā Programma, Otkrito, Mīklas, Likums un Taisnība, Ko Ārsti Tev Nestāsta, Ko Gydytojai Tau Nepasako, Mida Arstid Sulle Ei Raagi, Čto vrači vam ne govorjat, www.kasjauns.lv ,

www.otkrito.lv

. Papildus tiek izdoti arī dažādi tematiskie žurnālu speciālizdevumi.

Regīna Zommere / Eduards Paņičevs