Aicina Rīgas iedzīvotājus neatlikt uz pēdējo brīdi deklarēšanos nodokļa atvieglojumu saņemšanai
PMLP Personu datu apstrādes departamentam no 29.februāra plkst. 23.30 esot nepieciešams darbības pārtraukums, lai veiktu datu apstrādi par deklarēšanās situāciju uz 1.martu plkst.00.00.
Runā Rīga
2016. gada 26. februāris, 17:55

Aicina Rīgas iedzīvotājus neatlikt uz pēdējo brīdi deklarēšanos nodokļa atvieglojumu saņemšanai

Jauns.lv

Kā jau iepriekš esam informējuši, Rīgas domes saistošajiem noteikumiem, kas nosaka nekustamā īpašuma nodokļa likmes noteikšanas un arī nodokļa atvieglojumu piemērošanas kārtību Rīgā, noteikts pārejas posms, un šajā laikā iedzīvotājiem ir dota iespēja sakārtot savas dzīvesvietas deklarāciju, lai saņemtu samazināto nekustamā īpašuma nodokļa likmi, kā arī NĪN atvieglojumus, kādi paredzēti ģimenēm ar bērniem un personai, kam aprūpē ir bērns, kas saņem apgādnieka zaudējuma pensiju. Aprēķinos tiks ņemtas vērā deklarētās personas uz šā gada 1.martu plkst.00.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Rīgas dome aicina dzīvesvietas reģistrāciju  neatlikt to uz pēdējo brīdi.  Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes Personu datu apstrādes departaments  informē, ka gadījumos, kad www.latvija.lv ir liels apmeklētāju skaits, var rasties dažādas   tehniskas problēmas, kas var kavēt datu iesniegšanu un apstrādi.  Turklāt PMLP  Personu datu apstrādes departamentam no 29.februāra plkst. 23.30 esot nepieciešams darbības pārtraukums, lai veiktu datu apstrādi par deklarēšanās situāciju uz 1.martu plkst.00.00.


Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Regīna Zommere / Foto: Ieva Čīka/LETA