Eltons Džons publiski nogāna Dženetu Džeksoni. Un pamatoti
Dženeta savā koncerttūrē nedzied, bet izmanto fonogrammu. Eltonam par to ir smags, skarbs vārds sakāms...
Kultūra
2016. gada 26. februāris, 20:36

Eltons Džons publiski nogāna Dženetu Džeksoni. Un pamatoti

Jauns.lv

Britu mūziķis Eltons Džons nopēlis amerikāņu dziedātāju Dženetu Džeksoni par to, ka viņa jaunajā koncertturnejā uzstājoties ar fonogrammu.

49 gadus vecā dziedātāja pērn izdeva albumu "Unbreakable" un pēc tam sāka "Unbreakable World Tour" koncertturneju. Turneja, kas sākās pagājušā gada augustā, saņēmusi jūsmīgas atsauksmes presē. Taču Džons izteicies, ka sajūsma neesot pelnīta, jo Džeksone koncertos izmantojot fonogrammu.

"Sasodītie mūzikas žurnāli raksta atsauksmes par Dženetu Džeksoni, jūsmo par viņas lieliskajiem koncertiem un piešķir četras ar pusi zvaigznes. Nolādēts, tā ir fonogramma! Attopieties! Tas nav nekāds koncerts," žurnālam "Rolling Stone" sūkstījās Džons.Džons 2004.gadā "Q" balvu pasniegšanas ceremonijā nopēla amerikāņu popzvaigzni Madonnu par fonogrammas izmantošanu.

"Madonna saņēma balvu par labāko uzstāšanos?" Džons jautāja pārsteigtajiem ceremonijas apmeklētājiem. "Kopš kura laika mutes kustināšana pie fonogrammas ir uzstāšanās? Atvainojos, bet visus, kuri izmanto fonogrammu koncertos un prasa par biļetēm 75 mārciņas, vajadzētu nošaut. Paldies. Viņa man droši vien vairs nesūtīs apsveikuma kartītes Ziemassvētkos, bet vai mani tas uztrauc? Nē." Džons un Madonna pēc tam vēl vairākus gadus ķīvējās, taču nesen salīga mieru. "Es runāju to, ko domāju," sacīja Džons. "Ar Madonnu es laikam aizgāju par tālu. Es viņai aizrakstīju personisku ziņu, un viņa bija ļoti laipna."


LETA/Foto: AFP/EPA