Rīgā diviem vīriešiem izpriecas ar kartupeļu šaudīšanos beidzas ar kriminālprocesu
Vīrieši ar paštaisītu ierīci, kas veidota no kanalizācijas caurulēm, bija šāvuši pa neapdzīvotas ēkas logiem ar kartupeļiem, tos izsitot.
112
2016. gada 1. marts, 13:27

Rīgā diviem vīriešiem izpriecas ar kartupeļu šaudīšanos beidzas ar kriminālprocesu

Jauns.lv

Valsts policija sākusi kriminālprocesu pret diviem vīriešiem, kuri ar paštaisītu šaujamo un kartupeļiem šāvuši pa ēkas logiem, noskaidroja Valsts policijā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pagājušā svētdienas rītā Zemgales iecirkņa policisti saņēma informāciju, ka vīrieši Rīgā, Bauskas ielā, šaudās pa mājas logiem. Zvanītājs informēja policistus par huligānu pazīmēm. Notikuma vietā ieradās Ceļu policijas ekipāža, kas ieraudzīja aizdomās turamās personas.

Vīrieši, pamanot policijas automašīnu, metās bēgt, pa ceļam nometot arī kādu priekšmetu. Huligāni netika tālu, jo policisti viņus turpat aizturēja.

Likumsargi noskaidroja, ka aizturētie - 1989. un 1981.gadā dzimušie vīrieši ar paštaisītu ierīci, kas veidota no kanalizācijas caurulēm, bija šāvuši pa neapdzīvotas ēkas logiem ar kartupeļiem, tos izsitot.

Aizturētie atzina savu vainu noziegumā, un šobrīd par huligānismu, kas saistīts ar mantas bojāšanu vai iznīcināšanu, ir sākts kriminālprocess. Par šādu noziegumu likumā ir paredzēta brīvības atņemšana līdz pieciem gadiem, piespiedu darbs vai naudas sods.

LETA / Foto: Valsts policija