Atgādinājums par paaugstinātas bīstamības periodu uz Rīgas ūdenstilpju ledus
Pašvaldības policija aicina par bīstamības periodā Rīgas administratīvajā teritorijā uz ledus pamanītajām personām informēt policijas Drošības uz ūdens un civilās aizsardzības pārvaldes dežūrdaļu.
Runā Rīga
2016. gada 2. marts, 22:10

Atgādinājums par paaugstinātas bīstamības periodu uz Rīgas ūdenstilpju ledus

Jauns.lv

Rīgas dome atgādina, ka šajā gadalaikā, svārstīgas gaisa temperatūras apstākļos, ledus uz Rīgas ūdenstilpnēm ir ļoti nedrošs un bīstams. Tādēļ pašvaldība noteikusi paaugstinātas bīstamības periodu uz pilsētas administratīvajā teritorijā esošo ūdenstilpju ledus. Šajā laikā iedzīvotājiem atrasties uz ledus ir aizliegts!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Rīgas pilsētas izpilddirektora rīkojuma izpildi kontrolē Pašvaldības policija. Saskaņā ar sabiedriskās kārtības noteikumiem par prasību neievērošanu var tikt piemērots naudas sods  līdz 71 eiro. Ja aizlieguma neievērošanas rezultātā personu glābšanas darbos tiks iesaistīti speciālie dienesti, naudas sods var sasniegt 350 eiro.

Pašvaldības policija aicina par bīstamības periodā Rīgas administratīvajā teritorijā uz ledus pamanītajām personām informēt policijas Drošības uz ūdens un civilās aizsardzības pārvaldes dežūrdaļu jebkurā diennakts laikā, zvanot uz tālruņa numuriem 28 365 842; 67 026 868.


Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Regīna Zommere / Foto: Edijs Pālens/LETA