foto: Pexels.com
Māte Bauskas novadā novēršas un secina - pazudis viņas 3 gadus vecais dēliņš. Policija nekavējoties reaģē
112
2018. gada 15. augusts, 16:27

Māte Bauskas novadā novēršas un secina - pazudis viņas 3 gadus vecais dēliņš. Policija nekavējoties reaģē

Jauns.lv

Bauskas novadā policija atradusi puisēnu, kas bija aizklīdis no mājām. Likumsargi vecākiem atgādina rūpīgāk pieskatīt savus bērnus, portālu Jauns.lv informē Valsts policijā. 

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Likumsargi informē, ka vakar, 14.augustā, pēc pulksten 18.00 Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Bauskas iecirknis saņēma kādas satrauktas mātes zvanu no Bauskas novada, Brunavas pagasta, ka nevar atrast savu nepilnus trīs gadus veco dēliņu, kurš spēlējies mājas pagalmā. Puisēns pazudis, kamēr viņa uz īsu brīdi bija iegājusi mājā, bet kad atgriezusies, puisēns vairs nav bijis atrodams. 

Nekavējoši notikuma vietā ieradās likumsargi un kopā ar pazudušā puisēna radiniekiem uzsāka viņa meklēšanu. Drīz vien meklēšanas pasākumi vainagojās panākumiem. Puisēns tika atrasts netālu no mājām un nodots vecākiem sveiks un vesels.

"Policija atgādina, ka bērna pazušanas gadījumā, tuviniekiem nekavējoties ar informāciju ir jāvēršas policijā. Šādos gadījumos ir svarīga katra minūte. Policija vērš uzmanību arī uz to, ka bērnus nedrīkst atstāt bez uzraudzības," norāda likumsargi. 

Policijā saka: "Policija vēršas pie iedzīvotājiem ar aicinājumu nebūt vienaldzīgiem un gadījumā, ja tiek pamanīts bērns, kurš viens klīst pa pilsētu vai kur citur, vai arī ja tas atrodas apstākļos, kas var viņam kaitēt, nekavējoties par to ziņot policijai, zvanot pa tālruni 110 vai vēršoties tuvākajā policijas iecirknī."