Seriāls "Saplēstā krūze" ir 12.vietā raidījumu topā
Filmas centrā ir cilvēks – latvietis, kurš darīs visu, lai nosargātu savas vērtības – laimi, ģimeni, bērnu, arī īpašumus ar visdažādākajām metodēm – gan ar viltu un cietsirdību, gan ar patiesu mīlestību un atklātību.
Kultūra
2016. gada 4. marts, 19:10

Seriāls "Saplēstā krūze" ir 12.vietā raidījumu topā

Jauns.lv

Jauno Latvijas Televīzijas seriālu "Saplēstā krūze", kas uzņemta pēc Alfrēda Dziļuma grāmatu motīviem, skatās vidēji 149,9 tūkstoši skatītāju jeb 7,6%, liecina pētījumu aģentūras "TNS" dati.

Šāds reitings seriālu ierindo 12.vietā februārī skatītāko raidījumu topā.

Latvijas Televīzijas iepriekš norādīja, ka daudzsēriju filma ir veidota pēc Dziļuma romānu "Saplēstā krūze" un "Vilka zobs" motīviem, taču lielāko filmas daļu veido oriģinālsaturs. No romāna "Saplēstā krūze" ņemti vien daži galvenie tēli un to attiecību līkloči, kas filmā apaudzēti ar dažādiem notikumiem.

"Filmas centrā ir cilvēks – latvietis, kurš darīs visu, lai nosargātu savas vērtības – laimi, ģimeni, bērnu, arī īpašumus ar visdažādākajām metodēm – gan ar viltu un cietsirdību, gan ar patiesu mīlestību un atklātību," pauda filmas veidotāji. Filma ir stilizācija par '30.gadiem, kas saturiski pietuvināta mūsdienām, jo filmas prioritāte nav autentiskums.

"Saplēstajā krūzē" spēlē Ieva Segliņa, Kaspars Dumburs, Kristīne Nevarauska, Imants Strads, Mārtiņš Upenieks, Skaidrīte Putniņa, Kaspars Gods, Inga Mizāne- Grasberga, Mārtiņš Egliens, Anete Berķe, Kristaps Ķeselis, Kārlis Freimanis.


BNS / Foto: Anete Janševica/Publicitātes foto