Justs Sirmais aprīlī pošas apbraukāt ārzemes, lai iepazīstinātu ar sevi "Eirovīzijas" publiku
Justs Sirmais ar Aminatas Savadogo sarakstīto dziesmu "Heartbeat" ieguva tiesības šogad pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā.
Kultūra
2016. gada 5. marts, 19:12

Justs Sirmais aprīlī pošas apbraukāt ārzemes, lai iepazīstinātu ar sevi "Eirovīzijas" publiku

Jauns.lv

Latvijas pārstāvis starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Justs Sirmais jau aprīlī dosies savā pirmajā prezentācijas kampaņā uz ārzemēm, lai turienes sabiedrību iepazīstinātu ar sevi un dziesmu "Heartbeat", pastāstīja dziedātāja producente Jūlija Fricsone-Gavriša.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pirmās valstis, kurās paredzēta Justa uzstāšanās, ir Lielbritānija un Nīderlande. Savukārt vēl šomēnes dziedātājs sniegs koncertus tepat Latvijā, uzstājoties Rīgā, Liepājā, Ventspilī un Madonā.

Fricsone-Gavriša stāstīja, ka jau drīzumā pie skatītājiem nonāks arī dziesmas "Heartbeat" videoklips, kā arī paralēli tam dziedātājs gatavojas ierakstīt jaunas dziesmas, kas tiks apkopotas mini albumā.

Producente piebilda, ka konkursa "Supernova 2016" finālā redzētais Justa priekšnesums starptautiskajam konkursam tiks uzlabots un patlaban pie tā tiek intensīvi strādāts. Labs atbalsts, veidojot lielajai skatuvei paredzēto priekšnesumu, ir konkursa "Supernova 2016" atbalstītāja "Ondo.lv" uzvarētājam piešķirtā stipendija 5000 eiro apmērā.

Kā ziņots, uzvarot "Supernova 2016" finālā, Justs Sirmais ar Aminatas Savadogo sarakstīto dziesmu "Heartbeat" ieguva tiesības šogad pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā. Starptautiskais Eirovīzijas dziesmu konkurss notiks maijā Zviedrijā.


LETA/ Publicitātes foto