foto: Ieva Lūka/LETA
Paplašināts atlaižu klāsts “Rīdzinieka kartes” lietotājiem
"Rīdzinieka kartes".
Runā Rīga
2018. gada 31. jūlijs, 11:44

Paplašināts atlaižu klāsts “Rīdzinieka kartes” lietotājiem

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

“Rīdzinieka kartes” īpašniekiem iespējams izmantot 10% atlaidi “Vetom” baktēriju iegādei uzņēmumā “Probio.lv”, kā arī 30 eiro atlaidi jauniem klientiem jauna pieslēguma gadījumā uzņēmumā AS “Balticom”, portālu Jauns.lv informēja "Rīgas satiksmē".

“Rīdzinieka kartes” lietotājiem tiek piedāvāts plašs atlaižu klāsts, šobrīd pieejamas jau vairāk nekā 50 dažādas atlaides, visas atlaides iespējams apskatīt “Rīdzinieka kartes” mājaslapā. Informējam, ka jebkuram uzņēmumam ir iespēja kļūt par sadarbības partneri un piedāvāt atlaidi sava uzņēmuma pakalpojumiem “Rīdzinieka kartes” lietotājiem, nosūtot savu pieteikumu “Rīdzinieka kartes” mājaslapas sadaļā “Partneriem”.

Lai saņemtu “Rīdzinieka karti”, personai jābūt deklarētai Rīgas pilsētā, vai arī tai ir jābūt īpašumam pilsētā. Pieteikšanos var veikt elektroniski mājaslapā sadaļā “E-pakalpojumi”. Tāpat karti var noformēt arī jebkurā no “Rīgas satiksmes” klientu apkalpošanas centriem.

Plašāku informāciju par „Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājaslapā vai sociālajos tīklos „twitter”, „facebook”, „draugiem.lv”.