Blogeru stāsti Rīgas Centrālajā bibliotēkā
Runā Rīga
2016. gada 7. marts, 13:02

Blogeru stāsti Rīgas Centrālajā bibliotēkā

Jauns.lv

Rīgas Centrālā bibliotēka (Brīvības ielā 49/53, 2. stāvā) 10. martā plkst. 17.30 aicina uz trīs internetā populāru blogeru stāstu vakaru, kurā ar saviem stāstiem piedalīsies uztura blogere Ksenija Andrijanova, grāmatu blogere Spīgana Spektore un bibliotēku blogere Madara Bruģe.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
Ksenija Andrijanova

http://ksenijakomente.lv

Ksenija komentē

Tu neesi tas, ko Tu ēd

Uztura speciāliste ar bakalaura grādu veselības aprūpē, maģistra grādu uztura zinātnē un tapšanas procesā arī maģistra grāds sociālajās zinātnēs. Ikdienā Ksenija strādā bērnudārzā, sastādot mazuļiem ēdienkartes un izpildot medmāsas lomu. Nesen dienasgaismu ieraudzīja viņas blogs "Ksenija komentē", kas ir nākamais solis viņas rakstiem un viedokļiem sociālajos tīklos.

Spīgana Spektore

http://spigana.spektore.lv

Grāmatu Spīgana par grāmatām

Jo grāmatas ir vienīgā maģija šai pasaulē

Literatūras bloga autore, rakstītā vārda fane, gatava bez liekām pārdomām kāpt autobusā un braukt uz Berlīni, lai satiktu savu mīļāko autoru. Spīgana raksta žurnāla "Ir" literatūras sadaļai (zināmākie raksti "Piešķirt seju vēsturei" par Svetlanu Aleksijeviču un "Divu pasauļu meistars" par Umberto Eko). Vada radioraidījumu "Spīganas lasītava" Latvijas Radio 5 - Pieci.lv.

Madara Bruģe

http://librarytales.tumblr.com

Bibliotēkas stāsti

Sauciet mani par Kati. Es strādāju publiskajā bibliotēkā.

Galvenā bibliotekāre lielākajā Rīgas publiskajā bibliotēkā. Cilvēku novērošana kādā brīdī pārvērtās par blogu, kas šobrīd iemantojis popularitāti internetā un, izklāstot autora darba ikdienas situācijas, drīzumā taps pirmajā publikācijā, kas dienasgaismu ieraudzīs 21. aprīlī Londonā, bilingvālā grāmatžurnāla "Benji Knewman" 4. izdevumā, kas tiek izdots 22 valstīs.

Pasākums notiek UNESCO Latvijas Nacionālās komisijas tīkla "Stāstu bibliotēkas" ietvaros.


Regīna Zommere/Publicitātes foto