Lietuvā ar vienīgo koncertu Baltijā uzstāsies "Nickelback"
Pēdējo divu dekāžu laikā "Nickelback" ir kļuvusi par vienu no komerciāli veiksmīgākajām un nozīmīgākajām rokgrupām pasaulē.
Kultūra
2016. gada 7. marts, 19:49

Lietuvā ar vienīgo koncertu Baltijā uzstāsies "Nickelback"

Jauns.lv

Septembrī modernajā Kauņas "Žalgiris" arēnā savas vērienīgās Eiropas turnejas laikā ar vienīgo koncertu Baltijas valstīs uzstāsies kanādiešu alternatīvā roka grupa "Nickelback", informēja koncertaģentūras "FBI" pārstāvis Kristaps Kārkliņš.

Viena no komerciāli veiksmīgākajām rokgrupām "Nickelback" Lietuvā uzstāsies 10.septembrī.

Šī būs grupas desmitā koncerttūre, un tās rudens cēliena laikā "Nickelback" Eiropā plāno koncertēt vairāk nekā 30 pilsētās, tostarp Kauņā.

"Nickelback" koncertus iesildīs cita kanādiešu roka apvienība "Monster Truck".

Pēdējo divu dekāžu laikā "Nickelback" ir kļuvusi par vienu no komerciāli veiksmīgākajām un nozīmīgākajām rokgrupām pasaulē. Apvienība pārdevusi vairāk nekā 50 miljonus ierakstu. Hits "How You Remind Me" joprojām ieņem pirmo vietu "Billboard" topā kā "Desmitgades rokdziesma". Tāpat "Billboard" grupai ticis tas gods kļūt par "Desmitgades rokgrupu".

"Nickelback" ir saņēmuši arī deviņas "Grammy" balvu nominācijas, trīs "American Music Awards" balvas, "World Music Award" apbalvojumu un "People's Choice" balvu.

Biļetes uz "Nickelback" uzstāšanos Kauņā no nākamās nedēļas būs pieejamas "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās.

Nickelback: "Satellite" - video: Nickelback: "How You Remind Me" - video:

 

LETA/Foto: AFP/LETA