Cenas pamatīgi uzskrūvētas, taču tik un tā Sieviešu dienā puķu tirdzniecība iet no rokas. FOTO
Arī Kasjauns.lv mīļi sveic visas savas foršās, gudrās, sievišķīgās, skaistās lasītājas Sieviešu dienā! :)
Sabiedrība
2016. gada 8. marts, 13:55

Cenas pamatīgi uzskrūvētas, taču tik un tā Sieviešu dienā puķu tirdzniecība iet no rokas. FOTO

Jauns.lv

Šodien daudzviet pasaulē un arī Latvijā tiek svinēta Starptautiskā sieviešu diena. Puķu tirgotājiem sākušies ziedu laiki.

Kasjauns.lv novēroja, ka visdārgākie ziedi 8.martā nopērkami pie komersantiem Vecrīgā. Juris: "Viena tulpe - 1,80! Vēl vakar tā maksāja vienu eiro," novērojis rīdzinieks.

Kristaps, kurš Rīgas centrā sastapts ar veseliem trim tulpju pušķiem - sievai, meitai un mammai - teic, ka šī nu ir diena, kad galīgi netiek rēķināts, cik daudz naudas aiziet par ziediem.

Savukārt tautā zināmā pasākumu rīkotāja Gundega Skudiņa sociālajā tīklā "Facebook" dalījās novērojumos, ka ziedu bāzēs cenas pirms 8.marta uzkāpušas debesīs. "Biju puķu bāzē. Vai dieniņ, masu psihoze iet vaļā...Tā kā esmu regulāra puķu pircēja, tad varu salīdzināt ar parastu ikdienu. Cenas skrien debesīs. Tirgotāji cenšas izveidot pušķus no visa iespējamā, smādēti netiek ne svaigi, ne pastāvējuši ziedi. Tāpēc, foršie vīrieši, es jums saku: labāk noskaitiet savām uberprincesēm dzejoli, pagatavojiet gardas brokastis, vai vienkārši aizvediet parādīt pirmās sniegpulkstenītes, un tas būs jauki. Puķes varēsiet dāvināt 9.,10., 11. datumā, kad naudas izslāpušie tirgotāji norimsies," rakstīja Skudriņa kundze.


Kasjauns.lv / Foto: Edijs Pālens/LETA