Lienot pie mīļotās, 66 gadus vecais jelgavnieks Voldemārs iesprūst piektā stāva balkonā. VIDEO
Jelgavā kāds cienījamos gados esošs mīlnieks, lienot pie savas 72 gadus vecās sirdsdāmas, iestrēga starp piektā stāva balkoniem. Viņu nācās glābt ugunsdzēsējiem.
Novadu ziņas
2016. gada 8. marts, 19:13

Lienot pie mīļotās, 66 gadus vecais jelgavnieks Voldemārs iesprūst piektā stāva balkonā. VIDEO

Jauns.lv

Jelgavā, Meiju ceļā, kādā piecstāvu nama augšējā stāvā dzīvojošais 66 gadus vecais Voldemārs svētdienas pusdienlaikā nolēma pa balkonu pārlīst pie savas mīļotās – 72 gadus vecās pensionāres, kura viņam vaļā nevēra durvis. Mīlniekam tas neizdevās – viņš iestrēga starp balkoniem.

Neveiksmīgo mīlnieku no balkona nocēla izsauktie ugunsdzēsēji, bet policija viņam sastādīja protokolu par sīko huligānismu.

Radikālu soli, lai nokļūtu pie savas sirdsdāmas, blakus dzīvoklī viņš veica kunga dūšā, viņa izelpā pirmajā reizē konstatēja 3,26 promiles alkohola, bet otrajā reizē – 2,77 promiles. Pēc visa spriežot, stiprā dzira kungam arī palīdzēja pārvarēt bailes. Tomēr vīrietim neesot pieticis spēka, un viņš palicis starp abiem balkoniem.

Voldemārs LNT raidījumam „Degpunktā” stāstījis, ka pa balkoniem rāpies, jo viņa izredzētā viņam neesot vērusi vaļā durvis. Savukārt kaimiņiene stāstīja, ka viņa vienkārši nav bijusi mājās. Tāpat kaimiņiene arī dievojās, ka viņai ar kaimiņu neesot nekādas romantiskas attiecības – viņa Voldemāru pazīstot tikai kā kaimiņu.

Kā risinājās mīlnieka alpīnisma dēka, sīkāk skatieties videosižetā.

Lienot pie izredzētās, pensionārs iesprūst balkonā


Kasjauns.lv/Foto: ekrānuzņēmums no video/Video: LNT „Degpunktā”