"Elkor pavasara festivāls bērniem" ar sporta spēlēm, stila skolu un "PlayStation" čempionātu!
Cukurvate bez maksas!
Sabiedrība
2016. gada 9. marts, 08:00

"Elkor pavasara festivāls bērniem" ar sporta spēlēm, stila skolu un "PlayStation" čempionātu!

Jauns.lv

"Elkor" sadarbībā ar portālu mammamuntetiem.lv piedāvā pavasara festivālu bērniem.

„Elkor pavasara festivāla bērniem” programma:

•    Fotostudija ar animācijas filmu varoņiem: kopā ar Minjonu, burunduku meitenēm, Aleksu, Lemuru no animācijas filmas „Madagaskara”, kā arī animācijas filmas „Alvins un burunduki” varoņiem.

•    Cukurvate BEZ MAKSAS.

•    Pavasara radošās darbnīcas visai ģimenei – neredzēti krāšņu ziedu un pavasara putnu gatavošana no papīra. Radošā laboratorija sadarbībā ar „Orange Toys”.

•    Rotaļu stūris un īpašas radošās darbnīcas pašiem mazākajiem. Gatavojam glezniņas ar roku nospiedumiem.

•    Bērnu grupu koncerts.

•    Prāta spēļu lielais turnīrs kopā ar „Brain Games”.

•    Populārā „Jelly Belly” garšu spēle bērniem. Tu nekad nezināsi, kāda būs izlozētās dzeltenās konfektes garša – sviesta popkorna vai sapuvušas olas. Pieņem izaicinājumu, atved piecus draugus uz turnīru un saņem vienu no 50 „Jelly Belly – BeanBoozled” spēlēm.

•    Stila skola un "Elkor" foto kaste. Frizūru veidošana gan zēniem, gan meitenēm, zīmējumi ar hennu, sejas apgleznošana, rotaslietu gatavošana. Kad stila skola izieta, ikvienam iespēja nofotografēties jautrajā "Elkor" foto kastē, savas fotogrāfijas saņemot uzreiz.

•    Sporta stafetes – jautras veiklības sacensības visai ģimenei. Aicinām piedalīties ikvienu! Visiem stafetes dalībniekiem būs pārsteiguma balvas.

•    „PlayStation” čempionāts – azartisks un aizraujošs! Piedalīties var arī vecāki. Uzmanību – ātrākajam dalībniekam balvā „Xbox” 360 spēļu konsole!

•    Mazo pavāriņu meistarklases. Gatavosim saldējumu un konfektes.

Tikai vienu dienu – 19. martā – UV „ Elkor Plaza” būs īpašie piedāvājumi ģimenēm: 20% atlaide bērnu apģērbiem, apaviem, rotaļlietām, bērnu sporta inventāram – skrituļslidām un velosipēdiem – un daudzām citām bērnu precēm, kā arī dažādi speciālie piedāvājumi tētiem un mammām!

„Lielā stafete”! Ikviens, kurš „ELKOR pavasara festivāla bērniem” laikā izies noteiktus aktivitāšu punktus, varēs piedalīties izlozē un laimēt pārsteiguma balvas no UV „ Elkor Plaza”!

Piedalies fotokonkursā „Manas ģimenes pavasaris” jau tagad!

„Manas ģimenes pavasaris” ir fotokonkurss, kurā aicinām iesaistīties, gaidot „Elkor pavasara festivālu bērniem”. Lai piedalītos konkursā, jāiesūta viens vai vairāki savas ģimenes pavasarīgie  foto. Plašāka informācija par konkursu  ģimenes portālā  „Mammamuntetiem.lv”. Kopējais balvu fonds – dāvanu kartes 100 EUR vērtībā. "Elkor" ir 100% Latvijas uzņēmums, kas dibināts 1989. gadā Rīgā.

"Elkor"

mazumtirdzniecības tīkla veikali piedāvā elektronikas preces, apģērbus un apavus sievietēm, vīriešiem un bērniem, preces sportam un tūrismam, bērnu preces, pārtiku, interjera priekšmetus. Tāpat uzņēmums sniedz tehnikas servisa un apkopes pakalpojumus. Uzņēmumā strādā vairāk nekā 800 darbinieku.


Reklāmas raksts sadarbībā ar www.mammamuntetiem.lv / Foto: Shutterstock