Saslimis aktieris Dainis Grūbe; Dailes teātrī atceļ izrādes
"Nenopietnu lietu dēļ izrādes neatceļ," par savu veselību teic Dainis Grūbe. Kasjauns.lv novēl lieliskajam aktierim atveseļoties!
Kultūra
2016. gada 9. marts, 16:23

Saslimis aktieris Dainis Grūbe; Dailes teātrī atceļ izrādes

Jauns.lv

Atceltas izrādes „Equus” 11.martā un „Pīters Pens” 18.martā, saviem skatītājiem vēstī Dailes teātris. Izrāžu atcelšanas iemesls ir aktiera Daiņa Grūbes veselības stāvoklis, portālam Kasjauns.lv apliecina teātra pārstāve. Dainis patlaban ir viens no Dailes teātra vadošajiem aktieriem ar patiešām intensīvu darba slodzi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Situācija esot nopietna

 „Varu tikai pateikt, ka runa ir par Daini Grūbi. Konkrētu diagnozi es Jums nesaukšu,” teic Dailes teātra sabiedrisko attiecību vadītāja Liene Jakovļeva. „Nenopietnu lietu dēļ izrādes neatceļ. Pagaidām sīkāk neko nekomentēšu, jo vēl tiek veikti izmeklējumi,” par savu veselību teic Dainis Grūbe.

Pašlaik slavas zenītā

Aktieris Dainis Grūbe Dailes Teātra mākslinieku komandai pievienojies 2010.gadā, taču izrādēs piedalījies jau kopš 2007.gada. Aktieris nesen salaulājies ar Mariju Grūbi un abi šobrīd audzina divas meitiņas – Reinu un Maiju. Šobrīd Dainis Grūbe ir savu panākumu zenītā un bauda gan kritiķu atzinību, gan skatītāju mīlestību un apbrīnu par savu profesionalitāti un spēju uz skatuves sevi tā “dedzināt”. Aktieris divus gadus pēc kārtas ieguvis “Spēlmaņu nakts” balvu „Gada aktieris” – un ir līdz šim ir vienīgais Latvijā, kuram tas izdevies divreiz. Papildus tam Dainis Grūbe ieguvis arī skatītāju balvu par Alana Strenga lomu izrādē „Equus” un Mihaela lomu izrādē „Visas viņas grāmatas”.

Dailes teātris ziņo, ka uz izrādi „Equus” iegādātās biļetes var samainīt pret biļetēm uz izrādi 26.maijā vai nodot jebkurā „Biļešu Paradīzes” kasē. Interneta biļešu īpašnieki tiek aicināti rakstīt uz inta@dailesteatris.lv. Uz izrādi „Pīters Pens” iegādātās biļetes būs derīgas uz izrādi 28.maijā, taču arī tās var nodot „Biļešu Paradīzes” kasēs. Ja internetā iegādāto biļešu īpašnieki nevēlas apmeklēt izrādi 28.maijā, lūgums sūtīt ziņu uz info@bilesuparadize.lv, lai saņemtu naudu. Neskaidrību gadījumā teātris lūdz zvanīt 67294444.

Kasjauns.lv/Foto: Evija Trifanova/LETA