Izsludina vasaras nometņu organizēšanas finansēšanas konkursu nevalstiskajām organizācijām
Runā Rīga
2016. gada 9. marts, 17:05

Izsludina vasaras nometņu organizēšanas finansēšanas konkursu nevalstiskajām organizācijām

Jauns.lv

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) izsludina vasaras nometņu organizēšanas finansēšanas konkursu, kura rezultātā tiks piešķirti finanšu līdzekļi vasaras nometņu organizēšanai biedrībām, nodibinājumiem un reliģiskām organizācijām, kas savu darbību veic Rīgas pilsētas administratīvajā teritorijā un īsteno darbu ar bērniem un jauniešiem.

Konkursa mērķis ir finansiāli atbalstīt biedrību, nodibinājumu un reliģisku organizāciju līdzdalību bērnu un jauniešu brīvā laika organizēšanā, rīkojot bērnu un jauniešu interesēm atbilstošas vasaras nometnes.  

Konkursa nolikums un saistītie dokumenti pieejami interneta vietnē www.e-skola.lv sadaļā „Finansēšanas konkursi”. Projekti jāiesniedz RD IKSD Klientu apkalpošanas centrā, Kr. Valdemāra ielā 5 līdz 1.aprīļa plkst. 15.00. Vienlaikus projektu pieteikumu elektroniskā kopija jānosūta uz e-pastu sandra.adomaite@riga.lv.

Konsultācijas saistībā ar konkursu var saņemt, vēršoties pie RD IKSD Sporta un Jaunatnes pārvaldes Jaunatnes nodaļas galvenās speciālistes – ekspertes Rutas Masaļskas, tālr. 67181383, e-pasts: ruta.masalska@riga.lv  


Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Regīna Zommere / Foto: Shutterstock