foto: Publicitātes
Viņš to velta Dziesmu svētkiem: Raimonda Paula jaunais disks iznācis tikai 400 eksemplāros
Iznācis Paula jaunais CD "Raimonda Paula Dziedāšanas svētki".
Kultūra
2018. gada 6. jūlijs, 19:08

Viņš to velta Dziesmu svētkiem: Raimonda Paula jaunais disks iznācis tikai 400 eksemplāros

Jauns.lv

Šonedēļ limitētā daudzumā, tikai 400 CD kopijās, nācis klajā jaunākais Maestro Raimonda Paula dziesmu un skaņdarbu ieraksts “Dziedāšanas svētki koncertzālē “Lielais dzintars””, kura ierakstā piedalījušies VAK “Latvija” diriģenta Māra Sirmā vadībā, “Liepājas Simfoniskais orķestris”, solisti un instrumentālisti, portālu Jauns.lv informēja izdevējs "MicRec".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ieraksts veikts šī gada 16. martā, koncertzālē “Lielais dzintars”, Liepājā. 

Raimonds Pauls: “Šis ir mans veltījums Dziesmu svētkiem. Biju ļoti gandarīts par šo koncertu, tāpēc ļoti vēlējos to iemūžināt, lai varētu disku uzdāvinātu saviem draugiem un kolēģiem. Tie ir mani ideālie “Dziesmu svētki”,” sev vien raksturīgi smaidot, piebilda Maestro.

Visu 12 kompozīciju mūzikas autors – Raimonds Pauls (izņemot pirmo dziesmu, kas ir latv. t.dz.).

Māra Čaklā, Jāņa Petera, Māras Zālītes, Ziedoņa Purva, Eduarda Veidenbauma, Liānas Langas, Ingrīdas Ābeles un Leona Brieža dzeja.  Ierakstīja un miksēja Normunds Slava. Māsterēja Gints Stankevičs.

Dziesmu aranžējumus veidojuši: Vilnis Šmīdbergs, Rihards Dubra, Jēkabs Jančevskis un Arturs Maskats. Ierakstā piedalījās Oskars Petrauskis (saksofons) un solisti – Eduards Vācietis un Raivo Jonass. Albuma dizainā izmantoti Jāņa Vecbrāļa foto. Dizainu veidoja mākslinieks Artūrs Tigulis. 

Albums pieejams MicRec mājaslapā internetā. Dziesmu svētku laikā meklējiet albumu arī “Vērmanes dārzā” un Mežaparka lielajā estrādē tirdzniecības vietās.