foto: Vida Press
Neglābjami mirst Maikla Džeksona tēvs
Popmūzikas karaļa Maikla Džeksona tēvs Džo Džeksons savulaik izveidoja grupu „Jackson 5”, kurā uzstājās viņa bērni, to skaitā arī Maikls.
Sabiedrība
2018. gada 26. jūnijs, 08:36

Neglābjami mirst Maikla Džeksona tēvs

Jauns.lv

„Saule noriet, kad pienāk laiks,” sociālajos tīklos ierakstījis popmūzikas karaļa Maikla Džeksona tēvs Džo Džeksons, kurš spiests dzīves pēdējās dienas pavadīt slimnīcā, jo cieš no vēža neizdziedināmā stadijā.

„Esmu redzējis vairāk saulrietu, nekā man lemts vēl ieraudzīt. Saule uzlec, kad pienāk laiks, un, vai tev tas patīk, vai ne – saule noriet, kad pienāk laiks,” savā „Twitter” kontā ierakstījis Džo Džeksons, šos vārdus papildinot ar fotogrāfiju, kurā viņš redzams saulrietā pie okeāna.

89 gadus vecais Džo Džeksons šo vēstījumu ierakstījis svētdien – pāris dienu pēc tam, kad ar vēzi pēdējā stadijā aizvests uz slimnīcu Lasvegasā.

Ģimenei tuvu stāvošas personas norādījušas, ka Džeksons no ļaundabīgā audzēja cieš jau „kādu laiku”, savukārt nesen ārsti ģimenei bijuši spiesti paziņot, ka Džo atlicis ierobežots laiks, ko dzīvot, jo vēzis vairs neesot ārstējams.

foto: Vida Press
Maikls Džeksons ar vecākiem – Ketrīnu un Džozefu „Džo” Džeksoniem.

Aizvadītā gada laikā Džeksons slimnīcā nonācis vairākkārt. To skaitā pērn, kad profilaktiskās apskates laikā viņam konstatēts stiprs drudzis, Maikla Džeksona tēvs tika nogādāts slimnīcā. Tolaik pat klīda runas, ka viņš nomiris.

foto: Vida Press
Džeksonu ģimene 1972. gadā. Otrajā rindā no kreisās – Džekijs Džeksons, Ketrīna Džeksone, Džo Džeksons, Dženeta Džeksone, Džermēns Džeksons un Miakls Džekosns. Pirmajā rindā no kreisās – Marlons Džeksons. Rendijs Džeksons, Tito Džeksons un Latoija Džeksone.

„Baumas par manu nāvi ir krietni pārspīlētas,” vēlāk rakstīja pats Džo. „Esmu 100% dzīvs. Lūdzu, neņemiet vērā muļķīgās viltus ziņas no cilvēkiem, kuri šādus vēstījumus vērtē kā humoru.”

Maikls Džeksons un Debija Rova ar abiem bērniem

Maikls Džeksons ar tolaik vēl sievu Debiju Rovu un kopīgajiem bērniem Prinsu Maiklu un Parisu.

gallery icon
20

Popmūzikas karaļa Maikla Džeksona dzīve

gallery icon
21