foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Pirms mēneša Štutgartē pazudušais latvietis Toms atrasts slimnīcā Nirnbergā
Jaunais vīrietis atrasts slimnīcā.
Sabiedrība
2018. gada 23. jūnijs, 15:18

Pirms mēneša Štutgartē pazudušais latvietis Toms atrasts slimnīcā Nirnbergā

Jauns.lv

32 gadus vecais Toms Pavārnieks, par kuru ģimenei nebija ne vēsts kopš 20.maijā, nu ir atrasts. Jaunais vīrietis pazuda Štutgartē, Vācijā, un atrasts citā Vācijas pilsētā - Nirnbergā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Par jaunumiem Toma Pavārnieka meklēšanā sestdien pavēstījusi organizācija Bezvests.lv. 

"32 gadus vecais Toms Pavārnieks, kurš pazuda 2018.gada 20.maijā, Štutgartē, ir atrasts Nirnbergas slimnīcā. Vīrietis ir dzīvs un veseļojas.

Šo priecīgo ziņu Bezvests.lv saņēma no meklētā vīrieša radiniekiem. Daiga, kura iesniedza ziņu Bezvests.lv, pati personīgi aizbrauca uz Štutgarti, iesniedza iesniegumu policijas iecirknī Štutgartē un lūdza aktivizēt viņai tuvā, pazudušā vīrieša meklēšanu. Daigas klātbūtnē Štuthgartes policijas iecirkņa virsnieks sāka zvanīt uz slimnīcām Vācijā līdz atrada pazudušo Tomu Pavārnieku Nirnbergas slimnīcā.

Ar atrasto Tomu Pavārnieku Daigai aprunāties neizdevās, bet slimnīcas pārstāvji telefonsarunā apstiprināja, ka Toma Pavārnieka dzīvībai un veselībai nekas nedraud, un jau pirmdien radinieki varēs viņu vest mājās.

Kas notika, pagaidām nav skaidrs, bet ir informācija, ka Toms Pavārnieks iekļuvis negadījumā, kā rezultātā palicis bez telefona, dokumentiem un iespējas sazināties ar tuviniekiem.

Atgādinām, 32 gadus vecais Toms Pavārnieks pazuda 2018.gada 20.maijā, Vācijā, Štutgartē, kur pēdējā laikā strādāja. Radinieki pastāstīja, ka šajā dienā Toms ir ar viņiem sazinājies, lai pateiktu, ka dodas dzelzceļa staciju. Kopš tā laika vairs netika saņemtas jaunas ziņas, telefona aparāts bija izslēgts".