Imantas pedofils saprotot, ko izdarījis. Viņš nožēlojot. VIDEO
Tiesu Imantas pedofils gaida cietuma kamerā kopā ar vēl vairākiem dzimumnoziedzniekiem. Par mazo meitenīšu sagrauto dzīvi viņam var draudēt pat mūža ieslodzījums.
112
2016. gada 13. marts, 21:46

Imantas pedofils saprotot, ko izdarījis. Viņš nožēlojot. VIDEO

Jauns.lv

Tā dēvēto Imantas pedofilu tiesā aizstāvēs daudzu skandalozu lietu advokāts Antons Drēbnieks. Viņš uzskata, ka aizstāvamais nožēlo nodarīto un saprot draudošo sodu. Šīs nedēļas sākumā prokurors Kaspars Cakuls pedofilam uzrādīja apsūdzību, kas par viņa nodarīto deviņus un desmit gadus vecām meitenēm paredz pat mūža ieslodzījumu.

Advokāts Drēbnieks savu klientu raksturoja kā jaunu, simpātisku puisi, kurš absolūti neizskatoties pēc noziedznieka. Viņš neradot arī iespaidu, ka ir sevī noslēdzies dīvainis. Šis cilvēks apzinoties izdarīto un nožēlojot to, uzskata viņa advokāts. Piemēram, izdzirdot prokurora uzrādīto apsūdzību, Imantas pedofila acīs esot bijušas asaras.

Gan prokurors, gan advokāts atzīst – lietas materiālos esot redzamas iezīmes vai iespējamie iemesli, kāpēc Imantas pedofils nevis veidoja attiecības ar kādu savu vienaudzi, bet seksuāli pazemojis 9-10-13 gadu vecas meitenes. Taču pie motīvu izpētes vēl strādā eksperti. Kurā brīdī jaunais vīrietis piedzīvojis vardarbību pats, izmeklētāji neatklāj. Kriminālpolicijas inspektors uzskata, ka tas notika skolā. „Vardarbība rada vardarbību. Viņam ir darīts pāri,” teic Kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieks Andrejs Sozinovs.

Vairāk par šo lietu skatieties LTV „Panorāmas” sižetā:

Kasjauns.lv / Video: LTV Panorāma