foto: ekrānuzņēmums no video
Savāds video: BMW šoferis, kurš dažu minūšu laikā Rīgas centrā izraisīja 2 avārijas, bija pamatīgi dzēris
Vien dažas minūtes pēc pirmās avārijas, BMW X5 šoferim izdevies izraisīt vēl vienu ceļu satiksmes negadījumu.
Sabiedrība
2018. gada 22. jūnijs, 12:44

Savāds video: BMW šoferis, kurš dažu minūšu laikā Rīgas centrā izraisīja 2 avārijas, bija pamatīgi dzēris

Jauns.lv

BMW un “Volvo” marku automašīnu avārijā Rīgas centrā iesaistītais BMW šoferis, kurš aizlaidies no notikuma vietas, esot bijis trīs promiļu reibumā, bez vadītāja apliecības un pēcāk izraisījis vēl vienu avāriju.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā portālam Jauns.lv pastāstīja Valsts policijā (VP), 18. jūnijā, pulksten 14.29 fiksētajā ceļu satiksmes negadījumā iesaistītās “Volvo” automašīnas pasažieri, kādu sievieti, gūto ievainojumu dēļ nācies nodot mediķu rokās.

Lai arī aculiecinieka video redzams, ka avāriju izraisījušais BMW X5 vadītājs aizbēg no notikuma vietas, nesagaidot policiju, pēcāk pārkāpējs tik un tā noķerts.

Tiesa gan, pirms tam burtiski dažu minūšu ietvaros, pulksten 14.48, BMW X5 šoferim izdevies izraisīt vēl vienu ceļu satiksmes negadījumu, kurā cietušo gan nebija.

Aizturot vadītāju, noskaidrojies, ka viņš pie stūres sēdies gandrīz trīs promiļu reibumā un bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām.

Saskaņā ar Krimināllikuma 262. pantu, (Transportlīdzekļa vadīšana alkohola, narkotisko, psihotropo, toksisko vai citu apreibinošu vielu ietekmē) par transportlīdzekļa vadīšanu, ja nav transportlīdzekļa vadīšanas tiesību (transportlīdzekļa vadīšanas tiesības noteiktā kārtībā nav iegūtas vai ir atņemtas) un ja vadītājs atrodas alkohola, narkotisko, psihotropo, toksisko vai citu apreibinošu vielu ietekmē, soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, atņemot transportlīdzekļa vadīšanas tiesības uz laiku līdz pieciem gadiem.

Tēmas