Notiks tikšanās ar aktrisi Zani Daudziņu RCB Daugavas filiālbibliotēkā
Aktrise Zane Daudziņa.
Runā Rīga
2016. gada 14. marts, 12:48

Notiks tikšanās ar aktrisi Zani Daudziņu RCB Daugavas filiālbibliotēkā

Jauns.lv

Rīgas Centrālās bibliotēkas Daugavas filiālbibliotēka (Aviācijas ielā 15, tālr. 67848995) 17. martā plkst. 16.00, sagaidot pavasara atnākšanu un Starptautisko teātra dienu, aicina uz tikšanos ar aktrisi Zani Daudziņu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Aktrise Zane Daudziņa ir beigusi Latvijas Universitātes Filoloģijas fakultāti un ieguvusi augstāko izglītību latviešu valodas un literatūras filologa specialitātē (1991), kā arī Latvijas Kultūras akadēmijā ieguvusi humanitāro zinātņu maģistra grādu mākslās, skatuves runas pedagoga specialitātē (2002) un nu jau ilgus gadus strādā Latvijas Kultūras akadēmijā par pedagoģi un skatuves runas konsultanti. Māca jaunajiem studentiem aktiermākslu, runu un mīmiku, protams, arī žestu valodu.

"Es esot jau bērnībā bijusi tāds ļoti priecīgs bērnelis, kurš, tikko pamodies, stāvējis savā redeļu gultiņā, iekrampējies maliņās, un smaidījis. Un nabaga vecāki no rītiem gulēja gultā, attaisīja vienu samiegojušos aci un redzēja, ka tur viena tāda saulīte jau stāv un smaida. Mana nopelna tur nav nekāda, tā ir tāda dabas dāvana," vienā no intervijām atklāj Zane.

Aktrise Zane Daudziņa daudziem pazīstama ar Helēnas lomu seriālā "UgunsGrēks". Taču aktrises lomu bagāža ir krietni lielāka. Turklāt Zane ir ļoti interesants sarunu biedrs, gaiša un talantīga personība - saruna ar viņu solās būt ļoti pozitīva.


Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Regīna Zommere / Publicitātes foto