foto: Facebook.com
Bunkus slepkavība: policija saņēmusi noderīgu informāciju no autovadītāju video reģistratoriem
Mārtiņš Bunkus.
Sabiedrība
2018. gada 19. jūnijs, 13:56

Bunkus slepkavība: policija saņēmusi noderīgu informāciju no autovadītāju video reģistratoriem

Jauns.lv

Saistībā ar maksātnespējas administratora Mārtiņa Bunkus lietas izmeklēšanu, iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis LNT rīta raidījumā “900 sekundes” atzina, ka policija saņēmusi noderīgu informāciju no autovadītāju iesniegtajiem video reģistratoriem, par ko saka lielu paldies. 

“Gribētu pateikt lielu paldies sabiedrībai, jo šie video reģistratori, kas tika nodoti policijas rīcībā ir zināmā mērā palīdzējuši kriminālprocesā,” paudis Kozlovskis.

Atvadas no noslepkavotā maksātnespējas administratora Mārtiņa Bunkus

Atvadas no noslepkavotā maksātnespējas administratora Mārtiņa Bunkus

gallery icon
134

Iekšlietu ministrs atzina, ka pašlaik Valsts policija aktīvi sadarbojoties ar kaimiņvalstīm – Lietuvu, Igauniju, kā arī ar Poliju un Vāciju. Aktīvi tiekot piesaistīti arī papildus resursi policijas darbību veikšanai. 

Ministrs atzina, ka izmeklēšanas process šobrīd ir aktīvs un pavirzījies uz priekšu, taču pateikt galveno Bunkus slepkavības versiju šobrīd neesot iespējams.

Kā ziņots, Bunkus tika nošauts 30.maija rītā, kad viņš ar automašīnu brauca garām Rīgas Meža kapiem. Īsi pēc slepkavības netālu no notikuma vietas tika sadedzināta ar viltotiem valsts numuriem aprīkota automašīna, kura, visticamāk, bija saistīta ar slepkavību. Par notikušo policijā sākts kriminālprocess un notiek izmeklēšana. Viena no galvenajām versijām ir, ka slepkavība saistīta ar upura profesionālo darbību un iepriekš tā rūpīgi izplānota.

Pie Brāļu kapiem nošauts maksātnespējas administrators Mārtiņš Bunkus

gallery icon
46