Sieva atrada zīmīti, ko vīrs rakstījis mīļākajai, un sāka rīkoties. FOTO
Piekrāpta sieva feisbukā pa lēto tirgo nost visus kāzu dienas loriņus, lai pabarotu abu kopējos trīs bērnus.
Sabiedrība
2016. gada 15. marts, 14:26

Sieva atrada zīmīti, ko vīrs rakstījis mīļākajai, un sāka rīkoties. FOTO

Jauns.lv

Trīsdesmit divus gadus vecā Sāra piedzīvojusi to, ar ko laulībā saskaras daudzas sievietes – pēc pieciem laulībā pavadītiem gadiem viņa pieķēra, ka vīram ir mīļākā. Norijusi pazemojumu, sieviete saprata, ka kaut kā jādzīvo tālāk – tostarp tīri finansiālā aspektā – un feisbukā pa lēto tirgo visu, kas saistījās ar viņas lielo dienu 2011.gadā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Angliete Sāra Viljamsa atrada vēstuli, kuru viņas cienītais vīra kungs Džordžs bija parakstīji kā „Misters Grejs”. Mīlas vēstule nebija domāta viņai, bet gan mīļākajai, un Džordžu ar šo sievieti acīmredzot saista tāda seksuāla rakstura attiecības, kādas zināmas no slavenā bestsellera „Greja 50 nokrāsas”.

Sārai savajadzējies skrūvgriezi, un kaut kas viņai licis domāt, ka tāds varētu atrasties vīra darba somā. Skrūvgriezi viņa neatrada, bet atrada šo zīmīti. Sieva izmeta no mājas neuzticīgo lauleni, un tūlīt pat saprata, ka jāsāk domāt par finansiālu nodrošinājumu tuvākajam laikam. Lai arī viņai sāpējusi sirds, Sāra izlēma, ka visātrāk un efektīvāk pie naudas tiks, sociālajā tīklā „Facebook” notirgojot pilnīgi visu, kas ir kādā saistībā ar abu kāzu dienu, kas bijusi pasakaina un solījusi mīlestību līdz mūža galam. Vīram nezinot, viņa feisbukā „izlika” gan savu līgavas kleitu, gan krāšņo diadēmu, gan abu saderināšanās gredzenus. Visas šīs lietas piekrāptā sieva pārdod zem tirgus cenas, tā, piemēram, tikai vienreiz uzvilktā dizainera Džastina Aleksandera kleita no Sāras rokām maksā vien 645 eiro.

Kad neuzticīgais Džordžs pārnācis mājās, Sāra viņu „nolikusi fakta priekšā”, tieši konfrontējusi, un cilvēks atzinies, ka – jā, gulējis ar citu. Tajā pašā momentā žiperīgā sieva vīru no mājas izmetusi.

„Es ļoti ceru, ka šī kleita kādai atnesīs laimi laulības dzīvē, man tā to neatnesa,” britu „The Mirror” saka Sāra.

 

Kasjauns.lv / Foto: Caters

Tēmas