Pazudusī 28 gadus vecā Elizabete pametusi vīru un meitiņu, lai meklētu labāku dzīvi Rietumeiropā
Elizabete Rukmane, kuru divas nedēļas izmisīgi meklēja radi un draugi, pēc visa spriežot, pametusi ģimeni un dzimto Ilūksti, lai meklētu laimi citviet Eiropā.
112
2016. gada 16. marts, 07:18

Pazudusī 28 gadus vecā Elizabete pametusi vīru un meitiņu, lai meklētu labāku dzīvi Rietumeiropā

Jauns.lv

Divas nedēļas izmisīgi meklētā 28 gadus vecā ilūkstiete Elizabete Rukmane, pēc visa spriežot, pametusi vīru un mazo meitiņu, lai dotos laimes meklējumos uz Rietumeiropu. Viņas radinieki pateicas visiem, kuri mēģināja atrast pazudušo sievieti. Nu palīdzība vairs neesot vajadzīga.

Kasjauns.lv jau rakstīja, ka 28. februārī no mājām Ilūkstē aizgāja un neatgriezās 28 gadus vecā Elizabete Rukmane. Šai pašā dienā viņa redzēta Daugavpilī - tirdzniecības centrā „Solo”, bet dienu vēlāk Lietuvā, Kauņā, autoostas apkārtnē. Tika pieļauta iespēja, ka jaunā sieviete varētu būt devusies uz Karlsrūes pilsētu Vācijā.

Rukmanes radi un draugi izsludināja sievieti meklēšanā un vērsās pēc palīdzības pie organizācijas „Bezvests.lv”. Tuvinieki bija ļoti norūpējušies par Elizabetes pazušanu. Pēc aculiecinieku teiktā, jauniete izskatījās emocionāli nestabila. Bija zināms, ka viņa lietojusi antidepresantus.

Elizabetes vīrs, policists Uldis Rukmanis savā „Facebook” profilā iepriekš bija ierakstījis: „Elizabete, mēs ar Danielu tevi ļoti mīlam un gaidām mājās. Mēs kopā atrisināsim tās problēmas, kuru dēļ, kā domāju, tu pazudi... Mēs taču esam ģimene, un Danielai ir vajadzīga mamma...”

Tagad Rukmanis savā profilā ierakstījis: „Paldies visiem, kuri mani atbalstīja un palīdzēja sakarā ar Elizabetes pazušanu. Domāju, ka ar viņu viss ir kārtībā... Diemžēl viss liecina, ka viņa pati apzināti ir pametusi ģimeni labākas dzīves meklējumos Eiropā... Žēl, ka mazajai Danielai tagad būs jāaug divatā ar tēti... Vēlreiz paldies visiem, kuri palīdzēja!”


Kasjauns.lv/Foto: Facebook

Tēmas