112
2016. gada 17. marts, 17:31

Smaga avārija pie Ogres; autovadītājs gājis bojā. FOTO

Jauns.lv

(Ziņa papildināta 18:03:2016. 12:33) Šodien ap plkst.16 uz autoceļa Rīga-Daugavpils, starp Ogri un Ciemupi, notika automašīnu "Audi" un "Renault" frontāla sadursme, pēc kā viens no autovadītājiem palika iesprostots savā transportlīdzeklī, ziņo portāls ogrenet.lv. Negadījumā bojā gājis "Audi" vadītājs un cietuši arī divi pasažieri - 1988. un 1983.gadā dzimuši vīrieši, kuri arī atradušies "Audi".

Uz negadījuma vietu ieradās vairākas policijas ekipāžas, VUGD un mediķu brigādes.

Lai ārsti piekļūtu cietušajam autovadītājam, ugunsdzēsējiem glābējiem vajadzēja zāģēt nost automašīnas jumtu, pēc kā cietusī persona uzreiz tika ievietota Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta automašīnā.

Negadījums noticis Ogresgalā ap plkst.16.55, kad 1986.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Audi 80" iebraucis pretējā braukšanas joslā un izraisījis sadursmi ar 1963.gadā dzimuša vīrieša vadīto automašīnu "Renault Laguna". Negadījumā bojā gājis "Audi" vadītājs un cietuši arī divi pasažieri - 1988. un 1983.gadā dzimuši vīrieši, kuri arī atradušies "Audi".

Tikmēr, kā portālam Ogrenet pastāstīja otras automašīnas vadītājs, kurš negadījumā nopietnas traumas neguva, viņš devies virzienā uz Ciemupi, kad pretī braucošā automašīna pēkšņi mainījusi joslu un uztriekusies viņa vadītajam transportlīdzeklim.

Sadursmes vietā atļautais maksimālais braukšanas ātrums ir 80 kilometri stundā, turklāt apdzīšana šajā ceļa posmā ir aizliegta.

Pēc avārijas satiksme tika bloķēta braukšanas abos virzienos.

Ceļu satiksmes negadījuma iemeslus skaidros policija.

 

Kasjauns.lv / LETA / Foto:

ogrenet.lv