foto: Valsts prezidenta kanceleja
Foto: Valters Frīdenbergs, Kaspars Ozoliņš un jaunie gudrinieki viesojas pie Vējoņa
Sabiedrība
2018. gada 22. maijs, 15:43

Foto: Valters Frīdenbergs, Kaspars Ozoliņš un jaunie gudrinieki viesojas pie Vējoņa

Jauns.lv

LTV erudīcijas spēles “Gudrs, vēl gudrāks” uzvarētāji un viņu skolotāji kopā ar raidījuma vadītājiem Valteru Frīdenbergu un Kasparu Ozoliņu viesojās pie spēles patrona - Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa, informē Latvijas Televīzijas pārstāvji. 

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vizītes oficiālajā daļā jaunieši saņēma apsveikumus un laba vēlējumus, kā arī iespēju uzņemt foto kopā ar Valsts prezidentu. Neformālā pieņemšanas daļa noritēja, savstarpēji izvaicājot par spēli, par profesijas izvēli un pat par Saeimas vēlēšanām. Arī Raimonds Vējonis kā skolēns ir piedalījies LTV erudīcijas spēlē “Aicinām piedalīties”, tolaik televīzijas ēka vēl bija Āgenskalnā.

Vējonis uzņem "Gudrs, vēl gudrāks" raidījuma veidotājus un uzvarētājus

gallery icon
5

“Gadā, kad svinam mūsu valsts 100. dzimšanas dienu, jūs būsiet tie, kuri nākamajā simtgadē darīsiet ļoti daudz, lai stiprinātu mūsu valsti. Tādēļ vēlos novēlēt, lai jums pietiek spēka, krājiet zināšanas, apgūstiet jaunas prasmes, jo mūsu valstij ir vajadzīgi gudri, zinoši, mērķtiecīgi un neatlaidīgi jauni cilvēki,” tikšanās laikā uzsvēra Valsts prezidents Raimonds Vējonis.

Valsts prezidents kā Latvijas Televīzijas erudīcijas spēles “Gudrs, vēl gudrāks” patrons ir arī būtisks, motivējošs un audzinošs faktors visai Latvijas skolu jaunatnei. “Pirms tikšanās mūsu uzvarētāji, daži nedaudz bailīgi, taču visi ar lielu pietāti vēro Valsts prezidenta rezidenci un jau daudz drošāki un lepnāki dodas mājup, jo visi mēs gaidām atzinību, uzmundrinājumu, sevišķi, ja to sirsnīgi saņemam no Valsts prezidenta,” norāda “Gudrs, vēl gudrāks” izpildproducente Irēne Gruzīte. 

Valters Frīdenbergs (1987-2018)

gallery icon
140