Bibliotēkā stāstīs par mācību iespējām Latvijas Nacionālajā aizsardzības akadēmijā
31.martā Rīgas Centrālajā bibliotēkā notiks Karjeras dienas.
Runā Rīga
2016. gada 22. marts, 13:07

Bibliotēkā stāstīs par mācību iespējām Latvijas Nacionālajā aizsardzības akadēmijā

Jauns.lv

31.martā no plkst.14.00 līdz 16.00 Rīgas Centrālajā bibliotēkā (Brīvības ielā 49/53, 6. stāvā) notiks Karjeras dienas. Bibliotēkā viesosies Nacionālo bruņoto spēku Rekrutēšanas un atlases centra speciālisti, kuri informēs un stāstīs par mācību iespējām Latvijas Nacionālajā aizsardzības akadēmijā.

Latvijas Nacionālās aizsardzības akadēmijas mērķis ir sagatavot profesionāli izglītotus Nacionālo bruņoto spēku virsniekus – militāro vienību līderus ar augstu pienākuma apziņu, kuri spēj uzņemties atbildību un sekmīgi vadīt militārās vienības valsts aizsardzības un drošības interesēs.

Pieteikties studijām Nacionālajā aizsardzības akadēmijā var abu dzimumu Latvijas pilsoņi vecumā no 18 līdz 27 gadiem (ar akadēmisko izglītību vai otrā līmeņa profesionālo augstāko izglītību – līdz 30 gadiem).

Laipni aicināts ikviens, kuru interesē militārā karjera un dienests bruņotajos spēkos. Interesenti varēs uzdot jautājumus par mācību iespējām Nacionālajā aizsardzības akadēmijā, kā arī dienestu Nacionālajos bruņotajos spēkos.

Regīna Zommere/Foto:Baiba Aprāne/LETA Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību