foto: Ekrānuzņēmums
Simtiem entuziastu piedalījušies Neatkarības dienas velobraucienā Jūrmalā
Daudzu dalībnieku apģērbu rotāja Latvijas nacionālie simboli.
Novadu ziņas
2018. gada 4. maijs, 19:02

Simtiem entuziastu piedalījušies Neatkarības dienas velobraucienā Jūrmalā

LETA

Neatkarības dienas velobrauciens Jūrmalā piektdien pulcēja daudzus simtus riteņbraukšanas entuziastu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

No rīta, kad starts tika dots 30 kilometru garajai Tautas distancei, laikapstākļi bija salīdzinoši drēgni un brīžiem smidzināja lietus, taču pēcpusdienā, uz starta stājoties viskuplāk pārstāvētās Ģimeņu distances dalībniekiem, jau spīdēja saule.

Ģimeņu distance pulcēja visdažādākā gada gājuma ļaudis - sākot no pavisam maziem bērniem velosēdeklīšos, beidzot ar senioriem.

Daudzu dalībnieku apģērbu rotāja Latvijas nacionālie simboli. Vairākas ģimenes bija sarūpējušas atraktīvus tērpus, piemēram, ietērpušās ežu kostīmos.

Jau vēstīts, ka par godu Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas 28.gadadienai Jūrmalā piektdien norisinājās par svinīgu tradīciju kļuvušais Neatkarības dienas velobrauciens, kurā tradicionāli piedalās riteņbraukšanas entuziasti no visas Latvijas.

Kā nformēja pasākuma organizatori, dalībnieki varēja startēt 30 kilometru garā Tautas distancē, kas veda cauri Jūrmalas pilsētai, 15 kilometru garajā Ģimeņu distancē, kā arī 500 metrus līdz vienu kilometru garajā Bērnu distancē.