Radio SWH veselu dienu spēlēs Ūdrīša dziesmas
"Radio SWH" Lieldienās rīkos atbalsta akciju mūziķim Ūdrītim.
Kultūra
2016. gada 23. marts, 08:34

Radio SWH veselu dienu spēlēs Ūdrīša dziesmas

Jauns.lv

"Radio SWH" Lieldienās rīkos atbalsta akciju mūziķim un radio bijušajam darbiniekam Rolandam Balodim-Ūdrim jeb Ūdrītim, kuru janvārī notrieca automašīna.

Akcija "Turies, Ūdrīti!" sāksies rīt plkst.00.01 un beigsies 28.marta pusnaktī, un tās laikā radio klausītāji, sūtot īsziņas uz numuru 144 ar atslēgas vārdu "SWH", aiz kura pievienots savs vēlējums vai uzmundrinājums, ziedos Ūdrīša rehabilitācijai 2,50 eiro. Atbildes īsziņā ziedotājs saņems saiti, kurā varēs lejuplādēt kādu no desmit Ūdrīša dziesmām vai muzikālajiem projektiem.

Radio informē, ka akcijas laikā ēterā visas dienas garumā tiks atskaņotas Rolanda Ūdra dziesmas un muzikālie projekti, kuros viņš ir piedalījies. Tāpat studijā viesosies viņa kolēģi, laikabiedri un tuvie cilvēki, lai sūtītu savus vēlējumus un siltas domas Ūdrītim. Dienas laikā starp mūziķa dziesmām, Ūdrīša draugu un kolēģu sarunām un muzikālajiem priekšnesumiem ziedotāju vēlējumi tiks nolasīti arī ēterā.

Kā ziņots, pagājušajā nedēļā diennakts laikā iedzīvotāji portālā "ziedot.lv" Ūdrītim saziedoja visu nepieciešamo naudas summu veselības atgūšanas kursam. Mūziķa veselības atgūšanas kursam bija nepieciešams saziedot 12 000 eiro, bet iedzīvotāji diennakts laikā spēja saziedot 16 503 eiro.

Iepriekš ziņots, ka 17.janvārī ap pulksten 15.40 Rīgā, Artilērijas ielas posmā starp Aleksandra Čaka un Krāsotāju ielu, "Subaru" markas automašīna uzbrauca gājējam, kurš ceļu satiksmes negadījumā guva smagas traumas. Šoferis pēc negadījuma notikuma vietu nebija pametis.

1975.gadā dzimušais Balodis-Ūdris ir grupas "The Hobos" līderis.

LETA/Foto: Ieva Čīka/LETA