Traģēdija Krāslavas novadā. Šonakt ugunsgrēkā gājuši bojā trīs jauni cilvēki
Ugunsgrēks tika likvidēts vien sešas stundas pēc izsaukuma.
112
2016. gada 23. marts, 09:58

Traģēdija Krāslavas novadā. Šonakt ugunsgrēkā gājuši bojā trīs jauni cilvēki

Jauns.lv

Pagājušajā naktī Krāslavas novadā dzīvojamās mājas ugunsgrēkā bojā gājuši trīs cilvēki, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā.

Izsaukums uz Krāslavas novada Ūdrīšu pagastu saņemts ap plkst.1.46. Notikuma vietā ugunsdzēsēji secinājuši, ka liesmas plosa vienstāvu koka dzīvojamo māju 85 kvadrātmetru platībā.

Ugunsgrēkā bojā gājusi kāda 1985.gadā dzimusi sieviete un divi 1971. un 1990.gadā dzimuši vīrieši. Ugunsgrēks likvidēts tikai no rīta.

Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore Anastasija Laizāne aģentūrai LETA pieļāva, par ugunsgrēka iemeslu šoreiz varētu būt kļuvusi neuzmanīga rīcība ar atklātu uguni. Tāpat policija neizslēdz iespēju, ka pirms ugunsnelaimes izcelšanās mājā ticis lietots alkohols.

Lai arī pēc sākotnējās informācijas ugunsgrēkam nav krimināls raksturs, saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess, kura gaitā tiks pārbaudītas visas iespējamās tā izcelšanās versijas.

Vakar glābēju palīdzība bijusi nepieciešama arī kādam 60 gadus vecam vīrietim, kurš Mārupē slīcis aptuveni trīs metrus platā grāvī. Vīrietis laikus izvilkts no ūdens un nodots mediķu rīcībā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 35 izsaukumi, no kuriem 25 bija uz ugunsgrēkiem, deviņi uz glābšanas darbiem, bet viens izsaukums bijis maldinājums.

LETA/Foto: Lita Krone/LETA