Tā policisti dzēsa auto, kas dega netālu no Brīvības pieminekļa. VIDEO
Pirmdienas vakarā Rīgas centrā, iepretim Brīvības piemineklim, netālu no Francijas vēstniecības aizdegās BMW auto. Pirms ugunsdzēsēju ierašanās lielākās ugunsliesmas apdzēsa pašvaldības policisti.
112
2016. gada 23. marts, 18:19

Tā policisti dzēsa auto, kas dega netālu no Brīvības pieminekļa. VIDEO

Jauns.lv

Pašā Rīgas centrā – Raiņa bulvārī, netālu no Brīvības pieminekļa – pirmdienas, 21. marta vakarā aizdegās BMW vieglā automašīna. Pašvaldības policisti, piepalīdzot maršruta autobusa šoferim, to dažu minūšu laikā nodzēsa. Uguns tika apslāpēta pirms ugunsdzēsēju ierašanās.

21.marta vakarpusē pašvaldības policijas Centra pārvaldes policijas ekipāžas darbinieki, atrodoties Indrānu ielā, saņēma informāciju, ka Raiņa bulvārī deg transportlīdzeklis un ir nepieciešama palīdzība.

Divu minūšu laikā ierodoties adresē konstatēta ar atklātu liesmu degoša BMW markas automašīna. Policisti ar policijas transportlīdzeklī esošo ugunsdzēšamo aparātu steidza dzēst degošo automašīnu. Saprotot, ka ar vienu ugunsdzēšamo aparātu liesmas apdzēst neizdosies, policisti uzmeklēja vēl vienu ugunsdzēšamo un turpināja liesmu slāpēšanu, taču karstums un liesmas turpināja pieņemties spēkā

Palīdzība uguns liesmu dzēšanā saņemta no garāmbraucošā „Rīgas satiksmes” maršruta autobusa vadītāja, kurš iesaistījās ugunsgrēka likvidēšanā policistiem izsniedzot vienu lielo ugunsdzēšamo aparātu, ar kuru uguns liesmas visbeidzot izdevās apslāpēt.

Tumši zaļa BMW markas automašīna bija novietota ceļa malā. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests informēja, ka tā bija neliela aizdegšanās auto motora nodalījumā, kādu var izraisīt elektronikas bojājumi.

Autovadītājs, braucot pa Raiņa bulvāri, sajūta deguma smaku un apstādināja auto ceļa malā un konstatēja, ka deg motora nodalījums. Aizdegšanas rezultātā plīsusi riepa, ko apkārtējie noturēja par sprādzienu, informēja policija. Uguns ir ātri likvidēta.

Rīgas pašvaldības policijas darbinieki nodzēš degošu automašīnu Kasjauns.lv/Foto: ekrānuzņēmums no video

Tēmas